strpe Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 čau všem potřeboval bych poradit kde nebo přes koho (bazar...) prodat octavku 2001 bílá barva combi 197000 elegance mám tam tažný bezpečnostní folie atd. A poraďte za kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 čau všem potřeboval bych poradit kde nebo přes koho (bazar...) prodat octavku 2001 bílá barva combi 197000 elegance mám tam tažný bezpečnostní folie atd. A poraďte za kolik co takhle zkusit to v sekci bazar ? ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 A možná bych to téma šoupnul do Hospy/Lampárny/Ostatní, kde bude víc shlédnutí a rad, ale to ať pořeší místní moderátoři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 A hele nesviti ti jedna parkovacka sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 ked das pri vypnutom kluci smerovku do prava tak svietia prave parkovacky ked do lava tak lave. Takze mozno mu svieti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 tema presunuto, tady to nema co delat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Prosím o pomoc. Chci prodat auta a jeslti by jse našel někdo jak to krok po kroku udělat. Pán ze Slovenska se přijede podívat na auto. Jeslti si ho rozhodne vzít jak mám postupovat. Od kupní smlouvy až po odhlášení. Přeci když odhlásím auto, tak tam nechám registrační značky a s autem se nemůže jezdit ne? Prostě vůbec nevím co a jak, našel by se někdo jak to udělat. Moc Vám děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Pokud to bude prodej na slovensko, tak dostane prevozni znacky, jsou obdobne jako v nemecku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 A kdo je vydá...? právě nevím vůbec jak se to dělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) Rad bych Ti to napsal, ale presny postup v CR neznam, ale predpokladam, ze se to resi na MU ci KU na odboru dopravy. Pokud potrebujes smlouvu o prodeji, tak nejakou najdu.. PS: Pokud budes auto prodavat nekomu z CR, tak to je velice jednoduche.. Editováno: 16. Únor 2009, autor: marcos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Na magistrátu Ti poradí. Dokonce u nás, tam kde vedou řidičáky a auta, měli takovou brožurku co a jak krok za krokem při koupi-prodeji auta i se vzorem kupní smlouvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Zatím děkuji. za informace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Jojo, udelal bych to jak pise Luda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 A po zkusenostech kdyby ti nevadilo bod po bodu rozepsat jak to je, vyvesilo by se to pro ostatni, myslim ne kazdy je zkuseny jak se tvari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Dobrý nápad,jistě by to mnozí přivítali. Jinak on se snad třeba někdo najde jak to skutečně je a dělá a napíše to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Ahoj šeci, chci se s Váma poradit. Chystám se prodat auto, ale nemám zkušenosti buďto prodat napřímo ( do toho moc nechci abych pak neměl porad nějaké debilní dotazy na telefonu) a nebo do bazaru za hotové. Hledal jsem na netu, ale bohužel podobný auto v moji konfiguraci jsem nenašel. Proto bych rád o Váš názor kolik za to +- chtít nebo jestli někde v okolí Ostravy je slušnější bazar který vykupuje. Takže jedná se o Octavii II Facelift 1,8 TSI 118kW s 7 stupňovou automatickou převodovkou DSG. Rv. 05/2010 První majitel. Servisováno pouze v autorizovaném servise. Barva: Červená corida KM : 68 000 Kola : 15" lité na leto a 15" plecháče na zimu Doplňková výbava : tempomat, naklopné světlomety CORNER , vyhřívané sedačky vepředu, zadní stěrač, a to střední rádio :-) nevím přesně jak se jmenuje. Chtěl bych za něho v bazaru dostat kolem těch 295 000 - 300 000 Kč. Taky jsem četl že pokud AAA auto má o auto fakt velký zájem je schopno si pro něj přijet a , že v ten moment se dá uhádat lepší cena, jelikož nemužou tolik smlouvat když nejsou na svém písečku. Jestli je to pravda tak bych to takhle zkusil, jelikož jednou jsem jim udělal online poptavku a od té doby mě pravidelně spamuji jestli jim ho pořád nechci prodat a právě 1,8 TSI s DSG k prodeji skoro nejsou a co jsem se tak na internetu dočetl tak jsou velice žádané. Díky za názory popřípadě za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 (editace) Přímý prodej-předpokládám, že auto je o.k, ale přesto,pokud má auto nějaké mouchy o kterých víš, tak to všechno poctivě zanes do kupní smlouvy,ať to zájemce koupí s tímto vědomím-to by ti pak mohlo ušetřit ty debilní dotazy po telefonu. Co se týká Áček-je asi třeba se na ně připravit a být stejná svině jako jsou oni, zkusil bych to, maximálně se projedou. A ještě to chce pořádně pročíst tu jejich smlouvu co ti budou cpát,někdy bývají dost zajímavé.Jednou mi kámoš ukazoval tu jejich 10stránkovou slohovku, ve které se zříkali závad při prodeji dalšímu zájemci a že by se musel podílet finančně na případných poruchách a pokuty a tak a mrskali tam statisicema, tak na to pozor. Editováno: 29. Březen 2014, autor: Sanek81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Mno nemyslím mouchy na autě, ale spíše tak obecně nevědomost kupujících. Ať to uvedu na pravou míru tak myslím tím. Ono mě to nějak moc žere benzínu. Zda se mě že to neřadí plynule apod. Tohle proste smluvně člověk neošetří ani kdyby chtěl. A co říkáš na cenu ? To beru tak, že po 4 letech by mělo mít auto cca 50% kupní ceny a tady u toho auta byla přes 640 000, což při tak malém najezdu kilometru si myslím, že je dost reálná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 ...na áčka pozor, nabídku ti udělají slušnou, ale pak pudou dolů a dokážou člověka zblbnout...pokud nepotřebuješ jezdit tak auto postav do bazaru, ale ne za hotový...nejlepší je auto nafotit, pověsit na net, popsat pravdivě mouchy co má a vydržet, v této konfiguraci nebudeš dlouho čekat, než se někdo ozve...nebo ho dej do autorizáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Mno chtěl jsem ho dát na protiúčet za nové, ale tady v mém autorizáku mě za něj nabídly 220 000, že maji strach jestli by ho prodali, což mě přišlo komické... Asi ho teda zkusím prodat přes komisní prodej a nebo na netu. Resp zkusím AAA zavolat že jestli maji zájem ať si přijedou, ale jelikož na peníze nespěchám, tak pokud nekývnou na moji nabídku, tak se slušně rozloučím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Tak jsem ho teda dal na web i tady do bazaru za 310 000, tak uvidíme jestli se chytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.