Přejít na obsah

Prodej auta


strpe

Doporučené příspěvky

  • o 7 měsíců později...

Prosím o pomoc. Chci prodat auta a jeslti by jse našel někdo jak to krok po kroku udělat. Pán ze Slovenska se přijede podívat na auto. Jeslti si ho rozhodne vzít jak mám postupovat. Od kupní smlouvy až po odhlášení. Přeci když odhlásím auto, tak tam nechám registrační značky a s autem se nemůže jezdit ne? Prostě vůbec nevím co a jak, našel by se někdo jak to udělat. Moc Vám děkuji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rad bych Ti to napsal, ale presny postup v CR neznam, ale predpokladam, ze se to resi na MU ci KU na odboru dopravy. Pokud potrebujes smlouvu o prodeji, tak nejakou najdu..

PS: Pokud budes auto prodavat nekomu z CR, tak to je velice jednoduche..

Editováno: , autor: marcos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Ahoj šeci,

 

chci se s Váma poradit. Chystám se prodat auto, ale nemám zkušenosti buďto prodat napřímo ( do toho moc nechci abych pak neměl porad nějaké debilní dotazy na telefonu) a nebo do bazaru za hotové.

 

Hledal jsem na netu, ale bohužel podobný auto v moji konfiguraci jsem nenašel. Proto bych rád o Váš názor kolik za to +- chtít nebo jestli někde v okolí Ostravy je slušnější bazar který vykupuje.

 

Takže jedná se o Octavii II Facelift 1,8 TSI 118kW s 7 stupňovou automatickou převodovkou DSG.

Rv. 05/2010

První majitel.

Servisováno pouze v autorizovaném servise.

Barva: Červená corida

KM : 68 000

Kola : 15" lité na leto a 15" plecháče na zimu

Doplňková výbava : tempomat, naklopné světlomety CORNER , vyhřívané sedačky vepředu, zadní stěrač, a to střední rádio :-) nevím přesně jak se jmenuje.

 

Chtěl bych za něho v bazaru dostat kolem těch 295 000 - 300 000 Kč. 

 

Taky jsem četl že pokud AAA auto má o auto fakt velký zájem je schopno si pro něj přijet a , že  v ten moment se dá uhádat lepší cena, jelikož nemužou tolik smlouvat když nejsou na svém písečku. Jestli je to pravda tak bych to takhle zkusil, jelikož jednou jsem jim udělal online poptavku a od té doby mě pravidelně spamuji jestli jim ho pořád nechci prodat a právě 1,8 TSI s DSG k prodeji skoro nejsou a co jsem se tak na internetu dočetl tak jsou velice žádané.

 

Díky za názory popřípadě za rady :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přímý prodej-předpokládám, že auto je o.k, ale přesto,pokud má auto nějaké mouchy o kterých víš, tak to všechno poctivě zanes do kupní smlouvy,ať to zájemce koupí s tímto vědomím-to by ti pak mohlo ušetřit ty debilní dotazy po telefonu.

Co se týká Áček-je asi třeba se na ně připravit a být stejná svině jako jsou oni, zkusil bych to, maximálně se projedou. A ještě to chce pořádně pročíst tu jejich smlouvu co ti budou cpát,někdy bývají dost zajímavé.Jednou mi kámoš ukazoval tu jejich 10stránkovou slohovku, ve které se zříkali závad při prodeji dalšímu zájemci a že by se musel podílet finančně na případných poruchách a pokuty a tak a mrskali tam statisicema, tak na to pozor.

Editováno: , autor: Sanek81
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno nemyslím mouchy na autě, ale spíše tak obecně nevědomost kupujících. Ať to uvedu na pravou míru tak myslím tím. Ono mě to nějak moc žere benzínu. Zda se mě že to neřadí plynule apod. Tohle proste smluvně člověk neošetří ani kdyby chtěl.

 

A co říkáš na cenu ? To beru tak, že po 4 letech by mělo mít auto cca 50% kupní ceny a tady u toho auta byla přes 640 000, což při tak malém najezdu kilometru si myslím, že je dost reálná cena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...na áčka pozor, nabídku ti udělají slušnou, ale pak pudou dolů a dokážou člověka zblbnout...pokud nepotřebuješ jezdit tak auto postav do bazaru, ale ne za hotový...nejlepší je auto nafotit, pověsit na net, popsat pravdivě mouchy co má a vydržet, v této konfiguraci nebudeš dlouho čekat, než se někdo ozve...nebo ho dej do autorizáku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno chtěl jsem ho dát na protiúčet za nové, ale tady v mém autorizáku mě za něj nabídly 220 000, že maji strach jestli by ho prodali, což mě přišlo komické...

 

Asi ho teda zkusím prodat přes komisní prodej a nebo na netu. Resp zkusím AAA zavolat že jestli maji zájem ať si přijedou, ale jelikož na peníze nespěchám, tak pokud nekývnou na moji nabídku, tak se slušně rozloučím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...