Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

mám OI s origo navi. Bohužel mám zlomený prut a rádio jde fakt zle. Ale blbé je, že prut nejde vyšroubovat, páč se protáčí:(

Neví někdo jak to sundat a jaký prut tam místo toho nandat, nedělal to už někdo? Alternativa je to koupit celé, což jako díl stojí asi 2000... to to radši budu futrovat CDčkama...

Díky za pomoc, G

Ako to vybrat tu uz bolo, treba silnejsie potiahnut... Je to na takej "poistke", aby si ju mohol mat odskrutkovanu v umyvacke.

• Autor
Ako to vybrat tu uz bolo, treba silnejsie potiahnut... Je to na takej "poistke", aby si ju mohol mat odskrutkovanu v umyvacke.

Aha! takže když zatáhnu od střechy tak se to chytí? To by bylo super!

G

Myslim, ze musis tahat zhruba ve dvou tretinach vyklopeni anteny - jinak pokud bys ji znicil, jednu mam k prodeji, ale urcite to pujde...

• Autor
Myslim, ze musis tahat zhruba ve dvou tretinach vyklopeni anteny - jinak pokud bys ji znicil, jednu mam k prodeji, ale urcite to pujde...

Tak to já to hned zkusím jak se vrátím domů!!

Jinak zničená už je:)

Dražil jsem jednu komplet před 2 dny na Aukru a v poslední vteřině mi jí někdo vyfouk:(

Takže díky všem, ve čt to zkusím...

• Autor
Tak to já to hned zkusím jak se vrátím domů!!

Jinak zničená už je:)

Dražil jsem jednu komplet před 2 dny na Aukru a v poslední vteřině mi jí někdo vyfouk:(

Takže díky všem, ve čt to zkusím...

No tak jsem zkoušel a tahal a tak - jenže anténa nejde ven, mrcha... Prostě se stále protáčí - jako by na konci už neměla závit ale zarážku.

Prý se to tu už řešilo, může mě někdo odnavigovat dále? Díky, G

Musíš ji vyšroubovat uplně, potom s ní hybej nahoru a dolu a jemně tahej ven. V jednom místě bude drhnou, v tom místě pořádně zatáhni. :)

• Autor

Hurá!!!!

Měli jste pravdu a jde o ven - takže ted jen nasadím nějakou z tesca:)

Všem díky, G

• 1 měsíc později...

A kdyz pojedu do mycky, tak myslite, ze staci pouze zklopit???

Mam strach, ze ji muzou kartace i kdyz je sklopena zachytit a pak vyrvat?

Uz jsem prave uvazoval jak to budu resit az pojedu do mycky, ale po precteni vsech prispevku jsem se nidke nedozvedel, zda je nutne tedy "vyrvat" ven nebo pouze "sklopit" a jet do mycky... Jak to konstrukteri ve Skodovce vubec namysleli???

• 11 měsíců později...

Hurá!!!!

Měli jste pravdu a jde o ven - takže ted jen nasadím nějakou z tesca:)

Všem díky, G

Pasuje tam ze SEATA a ten prodava samostatne prut jako nahradni dil. Jinak musis mit nejakou antenu s dlouhym zavitem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.