jaydoo Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Inteligentní molekuly - reklamní žvásty Castrolu o magnatecu. K normám. Pokud olej plní 505.01, tak možno použít jako 505.00. Pokud plní jen nižší normu 505.00, nelze u PD použít. Už chápem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 1. prosím čo je to ten zvuk po otočení kľuča ?(treba si to pustiť hlasno aby to bolo dobre počuť ) Je to ako keby som mal v motore ďatľa 2. je podla vás potrebné meniť dvojhmotný zotrvačník ? Jedná sa o Octaviu 2 1.9 TDI PD BXE 2007 172000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 (editace) Ten případ jedna bych tipoval na klapky ventilace, které se po zapnutí klíčku nastavily a co se týká toho druhého videa tak ta dvouhmota má již něco za sebou to je slyšet. Ale do jaké míry .... no to nevím jestli si někdo troufne říci, že je už KO nebo jestli je to ještě dobré. Ale osobně za sebe pokud ti to necuká při rozjezdech a řazení tak bych to nechal zatím být. Pokud už to pocukává tak bych to nechal vyměnit a samozřejmě rovnou i se spojkou. Bylo by dobré pokud by jsi sem dal ještě video - podobné jak č.2 jen s vyšláplou spojkou, aby se dal porovnat rozdíl. Prostě aby ti ještě někdo při tom videu vyšlapoval spojku. Editováno: 8. Květen 2013, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 ta dvouhmota je po smrti a to datlovani je nejspis jak psal Sniper nejaka klapka, zkus zakladni nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Klapky Climatronicu mi delaji naprosto stejny zvuk. Myslel jsem, ze je to normalni stav (auto mam teprve chvili). Takze nekomu toto Climatronic nedela? Kdyztak o vikendu zkusim to zakladni nastaveni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 vídeo zo stláčaním spojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 No tak to bych se přiklonil k tomu, že ta dvouhmota to má za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Klapky Climatronicu mi delaji naprosto stejny zvuk. Myslel jsem, ze je to normalni stav (auto mam teprve chvili). Takze nekomu toto Climatronic nedela? Kdyztak o vikendu zkusim to zakladni nastaveni... Ako sa robí zakladne nastavenie na klimatizáciu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 zmacni spolecne econ a foukani na nohy jestli si dobre vzpominam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Skusim. Alebo s Vagom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Co jsem nasel ja, tak je to ECON + ofuk nahoru (takze na hlavu, ne na nohy). A pres VAG by to melo byt takto: 08-KLIMA ... 04-ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ ... KANÁL 01 (počkat až proběhne cca. 1 minuta, je to slyšet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Dik, skusim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Tak uz jsem to vyzkousel. ECON s ofukem noh nedela vubec nic. Ale s ofukem palice to spusti zakladni nastaveni a rozhodne to tomu klapani pomohlo. Ted to bud klapne jen jednou nebo vubec. Super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Neviete mi prosím vás poradiť kde sa dá kúpiť najlacnejší ale značkový dvojhmotny zotrvačnik ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Koukni zde na foru do bazaru. Mám dojem, že ho tam někdo nabízel za slušnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 (editace) Zdravím mám otázku ohľadom spotreby. Jedná sa o Octaviu 2 1.9 TDI PD BXE 2007. Gumy 225/45/17. Jazdia sa cca 4 km trasy raz za týždeň cca 20km . Spotreba na 700 km je 6,7 l . Je to Ok ? Ďakujem Editováno: 3. Červen 2013, autor: vladoRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Asi je, ale na to stačí aj bicykel Záleží, či je to do kopca, z kopca, ale za 4km sa ti nemôže ani zahriať motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 po rovine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 +/- by to mohlo být OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Maju velky vplyv na spotrebu 17 ? Alebo viac studeny motor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Obojí. Na kolik máš nafoukané pneumatiky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Tak to neviem zadne mam nove a dufam ze mi ich fukli spravne ale predne odmeram. Kolko maju byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 No minimálně 2,5 Bar ALL. Já mám sportovní pneu tak dávám 2,7 Bar ALL DUSÍK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladoRS Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 2,3 maju vsetky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Tak je nafoukej na 2,5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.