THORIN Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Původně po 120 tisíc km a u novějších po 150 tisíc km, ale nevím z hlavy od kterého modelového roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 chlapi nevíte při kolika nalítaných km.se má měnit rozvody na 1,9 tdi 77kw 4x4 lol lol lol co je na tom k smíchu ? Už se ti to někdy potkalo ? Pro ten případ už hledej smajlíka typu "zmrzlej úsměv" . A jinak, tohle je samozřejmě napsaný v servisní knížce, jestli teda nějakou máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgazda Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Ja o tom uvazuju, hlavne z duvodu ze jde o pridelani 6teho stupne, bez zkraceni nizsich prevodu (original 6kvalt je jinak odstupnovany - zkraceny) Na dalnici je pak 6tka opravdu 6ka a snizeni spotreby a hluku je tak primo umerne. Jel jsem i s O2 6kvalt a tam byl 6ty stupen skoro to same jako 5 u 5kvalt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Mam, ale v DSG provedeni Je to docela smutne, ze si mohu pro 1.9 TDI poridit sofistikovanou autoprevodovku DSG, ktera ma 6 rychlosti, a ve "kvedlacce" pouze 5ti rychlostni. Je to jaksi obracena logika k bezne praxi u jinych automobilek. Ale zaplat panbuh za ni, nebot nyni jiz za NIC ani nahodou nemenil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scout14 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Čau já mám sice nyní OI 4x4 1.9 Tdi 66Kw chip na 85 je to bomba mám naježděno 200 000km a bez problému lepší vlastnosti při zapnutí zadku, oůvodní výkon byl nedostačující po přičtení na každé kolo s tím musíš počítat u 4x4 a nemluvím o kroutícím momentu to je u tohoto typu first place.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 vim, ze tu je milion temat na chipovani, ale nenasel jsem zkusenosti, ci nazory na chipovani u 77kW verze 4x4. Je tu nejaky vlastnik co si nechal nachipovat ctyrkolku, o kolik zvedl vykon, jak to ma dlouho a nejake negativa? Diky za nesmazani Od Cimbu na 104 kW a krouťák 311nM.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Já mám O2 TDI asi 4 měsíce a teda je to dost hlučné.Předtím jsme měli C Xsaru HDI 80 kw a ta byla o dost tižší.Dokonce občas jezdím i Superbem a ten je uvnitř lépe odhlučněn než O,ale tam to asi také dělá odlišné uložení motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Já mám O2 TDI asi 4 měsíce a teda je to dost hlučné.Předtím jsme měli C Xsaru HDI 80 kw a ta byla o dost tižší.Dokonce občas jezdím i Superbem a ten je uvnitř lépe odhlučněn než O,ale tam to asi také dělá odlišné uložení motoru... to je prostě charakteristickej rys systému vstřikování PD, kterej naštěstí snad bude brzo minulostí. Podle mně neměl nikdy spatřit světlo světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 to je prostě charakteristickej rys systému vstřikování PD, kterej naštěstí snad bude brzo minulostí. Podle mně neměl nikdy spatřit světlo světa. Technický vývoj se neobejde bez omylů.Jedna věc se TDI PD upřít ale nedá-nízká spotřeba a dost velký kroutící moment.Tím se CR PD nevyrovnají.Co mám zkušenosti s motory PSA 2.0 HDI jsou opravdu tiché jak v Peugotu 407 tak i v Citroenu C5, ale mají vyšší spotřebu (okolo 8l) a menší krouťák.Nemyslím, že by VW dokázal udělat CR o mnoho lepší takže než si zvyknete budete asi chvíli nadávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Já mám O2 TDI asi 4 měsíce a teda je to dost hlučné.Předtím jsme měli C Xsaru HDI 80 kw a ta byla o dost tižší.Dokonce občas jezdím i Superbem a ten je uvnitř lépe odhlučněn než O,ale tam to asi také dělá odlišné uložení motoru... Já jezdím s OII 1.9TDI v práci a musím říci, že jsem si za dva roky na její hluk nezvykl a domů jsem si koupil raději benzín i když jezdím dost -cca 35 000 km ročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Jakou spotřebu ma PD 77 kw 4x4 ??? děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 teoreticky se uvádí 5,9 oproti dvoukolce, která by měla mít 5,2. To jsou ovšem papírový čísla a skutečnost je určitě vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 dovedu si představit při normální jízdě po suchým asfaltu tu spotřebu téměř totožnou, ale ve chvíli, kdy napadne sníh a bude se často připojovat zadní náprava, tak spotřeba asi vzroste, nicméně to není důvod z kterýho si lidi 4x4 kupujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 proč si lidi kupujou 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 aby jim to víc žralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 proč si lidi kupujou 4x4? protože to je víc, než 2x2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 a míň jak 6x6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 a míň jak 6x6 počkej, forum LOKOMOTIVY má jinou adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Takže pánové dnes jsem jezdil ze Scoutem po Jižní spojce a spotřeba 6,2 litrů jel jsem většinou rychlostí 100km/h až na dálnici na Mladou Boleslav jsem jel 180 km/h pouze asi 5 kilometrů. Celkem jsem najel asi 100 kilometrů. Nechci slyšet ,že se ty nafťáci zase vytahujou se spotřebou apod. Vorlajzi . Je ti to jasný . Takže si myslím že stou 1,9 dokáže taky jezdit tak okolo 6 litrů . A ještě perlička na závěr . Když jsem jezdil na chatě ve sněhu spotřeba 35,6 litrů né aktuální ale celková za 10 kilometrů. Takže je to všechno o stylu jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 nj, jenže to je krapet jiný kafe prolítnout jižní spojku kilem a nebo se tam plazit když je zácpa. já ted taky jel 160km za 5,2l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 ty vole... ten dýzl to je super!!! hh... dělám si srandu... já když jezdil na chalupě na louce, tak jsem měl celkovou 20 l / 100 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 na rozjezdu mívám i 99.9 saláti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 na rozjezdu mívám i 99.9 saláti Na rozjezdu to umí každý ale já to měl průměr za 10 kilometrů a né na 100 metrech.Ty saláte okurkovej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 na 100 metrech? neblbni, to je tak na dvou metrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.