Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI PD 77 kW

milano205

Doporučené příspěvky

chlapi nevíte při kolika nalítaných km.se má měnit rozvody na 1,9 tdi 77kw 4x4

lol lol lol lol lol lol

co je na tom k smíchu ? Už se ti to někdy potkalo ? Pro ten případ už hledej smajlíka typu "zmrzlej úsměv" . A jinak, tohle je samozřejmě napsaný v servisní knížce, jestli teda nějakou máš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja o tom uvazuju, hlavne z duvodu ze jde o pridelani 6teho stupne, bez zkraceni nizsich prevodu (original 6kvalt je jinak odstupnovany - zkraceny)

Na dalnici je pak 6tka opravdu 6ka a snizeni spotreby a hluku je tak primo umerne. Jel jsem i s O2 6kvalt a tam byl 6ty stupen skoro to same jako 5 u 5kvalt.

Odkaz ke komentáři

Mam, ale v DSG provedeni :t

Je to docela smutne, ze si mohu pro 1.9 TDI poridit sofistikovanou autoprevodovku DSG, ktera ma 6 rychlosti, a ve "kvedlacce" pouze 5ti rychlostni. Je to jaksi obracena logika k bezne praxi u jinych automobilek. Ale zaplat panbuh za ni, nebot nyni jiz za NIC ani nahodou nemenil...

Odkaz ke komentáři

Čau já mám sice nyní OI 4x4 1.9 Tdi 66Kw chip na 85 je to bomba mám naježděno 200 000km a bez problému lepší vlastnosti při zapnutí zadku, oůvodní výkon byl nedostačující po přičtení na každé kolo s tím musíš počítat u 4x4 a nemluvím o kroutícím momentu to je u tohoto typu first place..

Odkaz ke komentáři

vim, ze tu je milion temat na chipovani, ale nenasel jsem zkusenosti, ci nazory na chipovani u 77kW verze 4x4. Je tu nejaky vlastnik co si nechal nachipovat ctyrkolku, o kolik zvedl vykon, jak to ma dlouho a nejake negativa? Diky za nesmazani ;)

Od Cimbu na 104 kW a krouťák 311nM..

Odkaz ke komentáři

Já mám O2 TDI asi 4 měsíce a teda je to dost hlučné.Předtím jsme měli C Xsaru HDI 80 kw a ta byla o dost tižší.Dokonce občas jezdím i Superbem a ten je uvnitř lépe odhlučněn než O,ale tam to asi také dělá odlišné uložení motoru...

Odkaz ke komentáři

Já mám O2 TDI asi 4 měsíce a teda je to dost hlučné.Předtím jsme měli C Xsaru HDI 80 kw a ta byla o dost tižší.Dokonce občas jezdím i Superbem a ten je uvnitř lépe odhlučněn než O,ale tam to asi také dělá odlišné uložení motoru...

to je prostě charakteristickej rys systému vstřikování PD, kterej naštěstí snad bude brzo minulostí. Podle mně neměl nikdy spatřit světlo světa.

Odkaz ke komentáři

to je prostě charakteristickej rys systému vstřikování PD, kterej naštěstí snad bude brzo minulostí. Podle mně neměl nikdy spatřit světlo světa.

Technický vývoj se neobejde bez omylů.Jedna věc se TDI PD upřít ale nedá-nízká spotřeba a dost velký kroutící moment.Tím se CR PD nevyrovnají.Co mám zkušenosti s motory PSA 2.0 HDI jsou opravdu tiché jak v Peugotu 407 tak i v Citroenu C5, ale mají vyšší spotřebu (okolo 8l) a menší krouťák.Nemyslím, že by VW dokázal udělat CR o mnoho lepší takže než si zvyknete budete asi chvíli nadávat.

Odkaz ke komentáři

Já jezdím s OII 1.9TDI v práci a musím říci, že jsem si za dva roky na její hluk nezvykl a domů jsem si koupil raději benzín i když jezdím dost -cca 35 000 km ročně.

Odkaz ke komentáři

Takže pánové dnes jsem jezdil ze Scoutem po Jižní spojce a spotřeba 6,2 litrů jel jsem většinou rychlostí 100km/h až na dálnici na Mladou Boleslav jsem jel 180 km/h pouze asi 5 kilometrů. Celkem jsem najel asi 100 kilometrů. Nechci slyšet ,že se ty nafťáci zase vytahujou se spotřebou apod. Vorlajzi . Je ti to jasný . Takže si myslím že stou 1,9 dokáže taky jezdit tak okolo 6 litrů . A ještě perlička na závěr . Když jsem jezdil na chatě ve sněhu spotřeba 35,6 litrů né aktuální ale celková za 10 kilometrů. Takže je to všechno o stylu jízdy.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...