Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

měření váhy vzduchu za jízdy - pokud hodnota v poli 1 je 850 a nižší, tak jde váha pomalu, ale jistě do kytek :feve:

post-4311-1241545263_thumb.jpg

• 2 měsíce později...

ahoj neviem kde som mal napisat tak pisem tu, chcem si kupit tiez kabel tak chcem vediet ci tento : http://aukro.cz/item696170042_diagnostika_...audi_skoda.html je dobry a za dobry peniaz. Mam OI 1.6 55 kW r.v 1997, aukcia konci za dva dni tak preto to nahanam a nehladam na fore, da sa k tomu lahko zohnat SW? Fungovalo by to aj s bratovym Leonom 1.8 20 V r.v. 2000 ?

Nevím ale píšou všude nekupovat modrej kabel,výrobce China.

Důvod: špatná komunikace kabelu.

Upraveno od Wojnar

ohledně toho kabelu nevím ale bezplatny free program na to asi neseženeš jedině warez a jak známo kopirováním porušuješ zákon.

Upraveno od Wojnar

zakon nechcem porusit :D chcem to cisto len skusit a to na vedeceke ucely :D ked niekto ma program k tomuto kablu najlepsie v cestine tak mi moze poslat spravu.

juke.box - to je správný člověk, který ti pomůže ;) kabel od něho maká.........

uz som kabel objednal, konci uz pomaly aukcia, snad mi nebude zbytocny.

• 2 týdny později...

ahoj chcel by som sa opytat, je normalne ze mi vag nenasiel ani jednu chybu? pred rokom som bol na diagnostike, mal som tam chyby imobilizera a riadiacej jednotky lavych zadnych dveri, tie sa vymyzali ale dane veci som nedal opravit, dal som aj kommpletny scan a vobec nic nenaslo, je to normlane ?

mam dotaz nemate nekdo navod jak najit na vagu kde a jak se da zjistti zkutecny stav km

čest garažníci nevíte g kde ve WAgu se dá stišit gong pípnutí rezervi benzínu.kolikrát mě ten zvuk sere :aggressive:

Asi Ta nepotesim, ale stisovat sa to neda.

• 7 měsíců později...

Já bych chtěl abymi v octávce nepípal ten protivnej zvuk při startu nevite jak to vypnout?

myslíš upozornění na připoutání ?

odkoduj pásy v přístrojovce..

myslíš upozornění na připoutání ?

Ano to myslim.

Tohle řeším už delší dobu, ale výsledek zatím žádný :( , aspoň co se týče překódování přes VAG.

od prvniho dvojcisli odecti 02 - kontrola bezp. pasu

a nebo odpoj konektor od sedacky, bude si to myslet, ze je pas zaply a nebude cinkat

Přes VAG jsem vyzkoušel kde jaký kód a nakonec to vyřešilo rozpojení svorkovnice pod sedačkou :):palec2:

Upraveno od lucky.jack

u mě taky :palec2:

Upraveno od Wojnar

a ja resil presne opacne problem, propojoval jsem v budikach pin od pasu s katodou LEDky, aby svitila kdykoliv je odeply pas a ne jen chvili po zapnuti klicu

to je taky dobrej nápad

Upraveno od Wojnar

• 4 týdny později...

Mohl by mi někdo kolem Olomouce upravit startovací dávku?Nechce se mi kvůli tomu do servisu.

upravou stratovaci davky neresis problem, jen ho obchazis

pokud je motor v poradku, musi startovat s normalni davkou paliva

zkontroluj cidla teploty, zhavicky...

Přesně tak....nebo je taky na odchodu čerpadlo......

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.