Ignác Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 měření váhy vzduchu za jízdy - pokud hodnota v poli 1 je 850 a nižší, tak jde váha pomalu, ale jistě do kytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 ahoj neviem kde som mal napisat tak pisem tu, chcem si kupit tiez kabel tak chcem vediet ci tento : http://aukro.cz/item696170042_diagnostika_...audi_skoda.html je dobry a za dobry peniaz. Mam OI 1.6 55 kW r.v 1997, aukcia konci za dva dni tak preto to nahanam a nehladam na fore, da sa k tomu lahko zohnat SW? Fungovalo by to aj s bratovym Leonom 1.8 20 V r.v. 2000 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) Nevím ale píšou všude nekupovat modrej kabel,výrobce China. Důvod: špatná komunikace kabelu. Editováno: 21. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 tak ma aj tento http://aukro.cz/item696171519_profi_diagno...audi_skoda.html len ci nebude problem s tymi autami a hlavne ci zozeniem bezplatne program na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 (editace) ohledně toho kabelu nevím ale bezplatny free program na to asi neseženeš jedině warez a jak známo kopirováním porušuješ zákon. Editováno: 21. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 zakon nechcem porusit chcem to cisto len skusit a to na vedeceke ucely ked niekto ma program k tomuto kablu najlepsie v cestine tak mi moze poslat spravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 juke.box - to je správný člověk, který ti pomůže kabel od něho maká......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 uz som kabel objednal, konci uz pomaly aukcia, snad mi nebude zbytocny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 ahoj chcel by som sa opytat, je normalne ze mi vag nenasiel ani jednu chybu? pred rokom som bol na diagnostike, mal som tam chyby imobilizera a riadiacej jednotky lavych zadnych dveri, tie sa vymyzali ale dane veci som nedal opravit, dal som aj kommpletny scan a vobec nic nenaslo, je to normlane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Bulda* Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 mam dotaz nemate nekdo navod jak najit na vagu kde a jak se da zjistti zkutecny stav km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 čest garažníci nevíte g kde ve WAgu se dá stišit gong pípnutí rezervi benzínu.kolikrát mě ten zvuk sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Asi Ta nepotesim, ale stisovat sa to neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Já bych chtěl abymi v octávce nepípal ten protivnej zvuk při startu nevite jak to vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 myslíš upozornění na připoutání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 odkoduj pásy v přístrojovce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 myslíš upozornění na připoutání ? Ano to myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Tohle řeším už delší dobu, ale výsledek zatím žádný , aspoň co se týče překódování přes VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 od prvniho dvojcisli odecti 02 - kontrola bezp. pasu a nebo odpoj konektor od sedacky, bude si to myslet, ze je pas zaply a nebude cinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 (editace) Přes VAG jsem vyzkoušel kde jaký kód a nakonec to vyřešilo rozpojení svorkovnice pod sedačkou Editováno: 20. Duben 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 (editace) u mě taky Editováno: 21. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 a ja resil presne opacne problem, propojoval jsem v budikach pin od pasu s katodou LEDky, aby svitila kdykoliv je odeply pas a ne jen chvili po zapnuti klicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 (editace) to je taky dobrej nápad Editováno: 21. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Mohl by mi někdo kolem Olomouce upravit startovací dávku?Nechce se mi kvůli tomu do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 upravou stratovaci davky neresis problem, jen ho obchazis pokud je motor v poradku, musi startovat s normalni davkou paliva zkontroluj cidla teploty, zhavicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Přesně tak....nebo je taky na odchodu čerpadlo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.