petr vlach Vloženo 13. Listopad 2009 Vloženo 13. Listopad 2009 Tak popelníkovou nemoc jsem konečně taky vyřešil a to stejným způsobem.Otočil jsem pružiny a je to dobrý.V autě nekouřím takže mě to ani nevadí.Hlavně že je klid. Díky za rady Citovat
Maxximus Vloženo 15. Listopad 2009 Vloženo 15. Listopad 2009 Ahoj, nemam teda problem s popelnikem, ale s tou malou prihradkou vedle rucni brzdy pod loketni operkou mi nejde zavrit. Mohlo by to byt stejne jak s tim popelnikem, resili jste to uz nekdy? Jeste jsem to nezkousel rozdelavat, ale pokud budu mit pristi vikend cas, jdu do toho. Diky za pripadne rady co s tim Citovat
Hics Vloženo 19. Listopad 2009 Vloženo 19. Listopad 2009 Funkcni papulniq mi tu zbyl po instalaci navi na jeho meesto. Nekouřim, takze je jako novey. Pokud by mel nekdo zajem... Citovat
Zer0 Vloženo 5. leden 2010 Vloženo 5. leden 2010 Ahoj, nemam teda problem s popelnikem, ale s tou malou prihradkou vedle rucni brzdy pod loketni operkou mi nejde zavrit. Mohlo by to byt stejne jak s tim popelnikem, resili jste to uz nekdy?Jeste jsem to nezkousel rozdelavat, ale pokud budu mit pristi vikend cas, jdu do toho. Diky za pripadne rady co s tim Ahoj, pustil ses do toho? Dneska jsem totiž zjistil ten samej problém. Citovat
Jirzi - R1 Vloženo 13. leden 2010 Vloženo 13. leden 2010 Funkcni papulniq mi tu zbyl po instalaci navi na jeho meesto. Nekouřim, takze je jako novey. Pokud by mel nekdo zajem... Ahoj máš ještě ten popelník? měl bych zájem Citovat
Lanny Vloženo 19. Září 2010 Vloženo 19. Září 2010 Tak popelníkovou nemoc jsem konečně taky vyřešil a to stejným způsobem.Otočil jsem pružiny a je to dobrý.V autě nekouřím takže mě to ani nevadí.Hlavně že je klid. Díky za rady Ahojky, mám stejnej problém s popelníkem a shodou okolností i s tím šuplíkem. Prosím Tě, jak jsi to udělal s těmi dvěma šroubky, které jsi nemohl najít? Mám taky automat a nechtěl bych něco zbytečně zmršit. Díky za odpověď Citovat
Lanny Vloženo 20. Září 2010 Vloženo 20. Září 2010 ..to: Petr Vlach, tak už mám popelník taky pořešenej, nedalo mi to a zkoušel pomalu co to udělá kolem volící páky automatu a povedlo se - šlo to dobře a bylo hned jasné, kde ty dva šroubky jsou - se na mne. Jinak já jsem tam našel přímo ulomenej ten malej čep a TAK JSEM ŘEŠENÍ POUŽIL STEJNÉ, PROHODIL TY PRUŽINKY A VŠE O.K.. Jsem už 2,5 roku úspěšný nekuřák, takže ani já nevidím problém v tom, že se zavírá. Ještě mne to samé čeká u té přihrádky v opěrce, ale to "až někdy". Citovat
petr vlach Vloženo 20. Září 2010 Vloženo 20. Září 2010 Čau,tak to je fajn že se ti to povedlo.Já sem sice kuřák,ale v autě nekouřím(aspoň ve svým ) Citovat
Hics Vloženo 22. Září 2010 Vloženo 22. Září 2010 To Juninor, nebo kdokoliv - ano - popelniq včetně kasliku či jednotlivě je furt qmání... Citovat
alovka_al Vloženo 2. Červen 2013 Vloženo 2. Červen 2013 Já jsem to vyřešil dvěma neodymovými magnety proti sobě na okraji popelníku. Musí mít jen správnou velikost, aby docvakli a lícovali s obložením. Drží fakt výborně. Klasický magnet je slabý a musí se nastavit předpětí pružinek nebo jednu z nich vyhodit. Proto ty malé neodymy. Pro přilepení je vhodné dobré dvojsložkové epoxidové lepidlo. Na níže uvedené stránce jsem poslal krátké video. http://upload.ebastlirna.cz/comment.php?dlid=1237 Citovat
FraJa Vloženo 15. leden 2014 Vloženo 15. leden 2014 Měl jsem ohoblovanou jednu stranu zobáčku, který zajíždí do mechanizmu co drží popelník zavřený. Vyřešil jsem to tak, že jsem zobáček omotal izolačkou čímž získal opět na své velikosti. Citovat
Ďurih Vloženo 15. Únor 2014 Vloženo 15. Únor 2014 Taky se mi začal popelník sám otevírat, vyřešeno a to díky vašim příspěvkům, takže sláva tomuto fóru Citovat
taj33 Vloženo 23. Duben 2014 Vloženo 23. Duben 2014 Ahoj kluci,kde sehnat nekde v brne ty neodynove magnety? zaujalo me ta opravas magnety a nevim kdy je sehnat. Diky za info. Citovat
Doktorone Vloženo 23. Duben 2014 Vloženo 23. Duben 2014 na internetu je toho plno, tady máš co našel google a proklkej si firmy eshopy, třeba najdeš nějakej z brna nebo okolí https://www.google.cz/?gws_rd=cr&ei=NHFXU4OpFtCO4gTa_YDwAQ#q=neodymov%C3%A9+magnety 1 Citovat
FraJa Vloženo 15. Červen 2014 Vloženo 15. Červen 2014 Třeba někomu pomůže: Použil jsem magnety o průměru 10mm, údajně by měl stačit 5mm. Nevím jak u ostatních průměrů, ale průměru 10mm není potřeba nijak upravovat napětí pružin. Do většího průměru bych nešel, neodym je silný magnet... Celkovou výšku magnetů jsem vypočítal na 7,5mm tak jsem zakoupil 5ks o výšce 1.5mm a slepil jsem je tekutým kovem. Magnety mám umístěné v levém spodním rohu u vložky popelníku, né v úplném rohu popelníku. Magnety jsem přilepil epoxidovým lepidlem. Vše jsem koupil v Brně v prodejně rcmshop.cz . Citovat
taj33 Vloženo 26. Červen 2014 Vloženo 26. Červen 2014 Udelal sem to stejne ale mam to nalepene na prave strane a ty magnety sem k sobe nelepil, mam nalepeny jeden dole k tomu plastu,to stejny nahore a ten zbytek magnetu drzi samovolne na tom vrchnim. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.