Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, vcera jsem si vsimnul ze jeden xenon zacina problikavat a jeho barva neni bila, ale zluto/ruzova. Znamena to ze mi cocka v xenonu odchazi? Kde a kolik stoji nova cocka, dokazu si ji vymenit sam nebo musim navstivit servis? :kol-14:

Vim ze o xenonech je tu toho mraky, ale v tom mnozstvi jsem si nedokazal vyhledat odpoved...

octavia3x.jpg

Cocka s tim nema nic spolocne. Vymen len ziarovku!!!! :) :)

• Autor

OK a jakou mam koupit..? Zvaldnu vymenu sam..? Mam vymenit rovnou obe dve svetla (zarovky), aby svitily obe stejne..? :kol-14:

Vymen obe vybojky, dostanes ich kupit aj tu v bazare. Menia sa obe, lebo aj ta druha je oproti novej uz "vysvietena" a odide za chvilku.

Vymenu zvladnes (ak nie si lavy), ak vies vymenit halogenku. ;)

• Autor

Tak jsem svetla vyfotil, vybojka v levem xenonu uz asi definitivne doslouzila... :kol-14:

post-24249-1235401880_thumb.jpg

post-24249-1235401887_thumb.jpg

definitivně ne, ale je na "dobré" cestě :)

Skus prestriekat WD-40 konektor na svetle aj vo svetle co ide na vybojku.Podla toho svetla -svietivosti to vyzera na prechodovy odpor. Ak nepomoze tak kup 2 nove vybojky a vymen ich. ;):)

ahoj, jojo jak jde do cervena, tak pocitej s tim, ze ti za chvili zhasne uplne. pokud bys potreboval nove, dej mi sz.

tady je navod, jak ji vymenit a myslim, ze ani nemusis vyndavat svetlo.

post-477-1235403390_thumb.jpg

jinak ty GE sviti takto

post-477-1235403647_thumb.jpg

S vybojkou je amen, vymen obe. Budes mile prekvapen az tam das nove. Jinak ja bral taky od rotiho GE a naprosta spokojenost.

ahoj, jojo jak jde do cervena, tak pocitej s tim, ze ti za chvili zhasne uplne. pokud bys potreboval nove, dej mi sz.

tady je navod, jak ji vymenit a myslim, ze ani nemusis vyndavat svetlo.

:smich: Svetlo musi ven,a kup si vybojky s hnedym izolantem tuzim ze ma 4300K

• Autor

Tak jsem objednal nove vybojky GE od rotiho. Jeste by jsem potreboval poradit zda musim vyndavat cele svetlo, nebo se da vymenit vybojka bez vyndani svetla? Koukal jsem ze za svetlem u Octavie je hodne malo mista... :kol-14:

Tak jsem objednal nove vybojky GE od rotiho. Jeste by jsem potreboval poradit zda musim vyndavat cele svetlo, nebo se da vymenit vybojka bez vyndani svetla? Koukal jsem ze za svetlem u Octavie je hodne malo mista... :kol-14:

Světlo musí ven. Nejprve blinkr - 1 šroub, odpojit konektory, potom světlo - 4 šrouby. Potom oddělat víko světla - asi 7 šroubů torx . Potom už uvidíš patice žárovek.

• Autor

Kdyz vyndam svetla, budu muset potom jit na serizeni svetel (xenonu)...? :kol-14:

Ano, správně bys měl.

Ked si poznacis polohu svetiel pred demontazou a potom ich namontujes naspet tak nemusis ist na nastavenie svetiel!!!! ;):)

• Autor

Poznamenani polohy svetel se mysli, ze si na kolmou stenu poznacim vysku svetelneho toku od svetel? Nebo je jeste nejaky jiny figl? :kol-14:

Poznamenani polohy svetel se mysli, ze si na kolmou stenu poznacim vysku svetelneho toku od svetel? Nebo je jeste nejaky jiny figl? :kol-14:

NIE!!!! SEJVI Tie svetla polohu montaze si poznac na AUTE na tom plechu co su prisrobovane!!!!

• Autor

Aha OK. Fixou obkreslit svetlo a polohu sroubku? :kol-14:

TAK.TAK. :palec2: Staci obkreslit len UCHYTY CO SU NA SVETLE. Ked si to obkreslis tak svetlo po montazi na auto bude v tej istej polohe jak pred demontazou!! A nemusis ist na nastavenie svetiel. :) :)

• Autor

Tak jsem vymenil vybojky (koupil jsem GE od rotiho) a nechapu jak jsem mohl jezdit na ty stare! Mel jsem tam OSRAM 6000K a pravdepodobne byly uz spatne a moc nesvitily.

Nove GE 4300K nesviti tak pekne bilo modrou barvou, ale vynahrazuji to perfektni viditelnosti za kazdeho pocasi (vcera jsem je vyzkousel jak za sucha tak za deste) - jsem s nimi spokojen sviti perfektne. :kol-14:

Tak jsem vymenil vybojky (koupil jsem GE od rotiho) a nechapu jak jsem mohl jezdit na ty stare! Mel jsem tam OSRAM 6000K a pravdepodobne byly uz spatne a moc nesvitily.

Nove GE 4300K nesviti tak pekne bilo modrou barvou, ale vynahrazuji to perfektni viditelnosti za kazdeho pocasi (vcera jsem je vyzkousel jak za sucha tak za deste) - jsem s nimi spokojen sviti perfektne. :kol-14:

Ahoj,

dej foto, jak svítí?

• Autor

OK vecer pridam par fotek... Ale i kdyz to nafotim nejlip jak to jde, tak z toho tezko poznas jak sviti (bez blesku = velky sum, s bleskem = zkresleni). :kol-14:

OK vecer pridam par fotek... Ale i kdyz to nafotim nejlip jak to jde, tak z toho tezko poznas jak sviti (bez blesku = velky sum, s bleskem = zkresleni). :kol-14:

Super, zkus a uvidíme :)

• Autor

Jak jsem slibil, tak cinim. Tady je par fotek... :kol-14:

post-24249-1235761393_thumb.jpg

post-24249-1235761399_thumb.jpg

post-24249-1235761404_thumb.jpg

post-24249-1235761409_thumb.jpg

post-24249-1235761414_thumb.jpg

post-24249-1235761420_thumb.jpg

post-24249-1235761425_thumb.jpg

post-24249-1235761430_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.