ad0da Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 PLS, řešili jste tu jestli jde předělat normální oktu výměnou tlumičů,pružin, kostí,nbo stabilizátoru na oktu scout? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Pokud vím tak jednička se ve scoutu nikdy nedělala, podobnou sadu scoutu dělá milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 scout se o1 nedělal, ale byl nějaký ten paket "špatné cesty" - ten byl taky zvýšený.... a ještě měl nějaké nesmysly jako kryty brzdových hadic a možná i lyžinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ad0da Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 scout se o1 nedělal, ale byl nějaký ten paket "špatné cesty" - ten byl taky zvýšený.... a ještě měl nějaké nesmysly jako kryty brzdových hadic a možná i lyžinu? Nejde mi o ty plasty, ale o pružiny,tlumiče,kosti a stabilizátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Jo předělat to můžeš, jiné odpružení (ale je to vysoký jako koza) kryt pod motor a to je snad vše. Jestli to má ještě nějaké změny navíc, netuším... myslel jsem že packet mám, ale prej nemám Editováno: 28. Únor 2009, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.