Publikováno Únor 25, 200916 r PLS, řešili jste tu jestli jde předělat normální oktu výměnou tlumičů,pružin, kostí,nbo stabilizátoru na oktu scout? Díky za odpověď.
Únor 26, 200916 r Pokud vím tak jednička se ve scoutu nikdy nedělala, podobnou sadu scoutu dělá milotec
Únor 26, 200916 r scout se o1 nedělal, ale byl nějaký ten paket "špatné cesty" - ten byl taky zvýšený.... a ještě měl nějaké nesmysly jako kryty brzdových hadic a možná i lyžinu?
Únor 27, 200916 r Autor scout se o1 nedělal, ale byl nějaký ten paket "špatné cesty" - ten byl taky zvýšený.... a ještě měl nějaké nesmysly jako kryty brzdových hadic a možná i lyžinu? Nejde mi o ty plasty, ale o pružiny,tlumiče,kosti a stabilizátor
Únor 28, 200916 r Jo předělat to můžeš, jiné odpružení (ale je to vysoký jako koza) kryt pod motor a to je snad vše. Jestli to má ještě nějaké změny navíc, netuším... myslel jsem že packet mám, ale prej nemám Upraveno Únor 28, 200916 r od lukash
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.