Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj... neudelame nejakej fotbalovej turnaj??? to by byla mrda!!!!

si myslíš WOE, že když jsme jednou porazili pár čutálistů na EDT srazu, tak zas vyhrajeme jo? S těmahle řezníkama tady NEHRAJU.. mám se rád.. lol:smich:

Vloženo
Je mi celkem divny, ze asi jen 4 lidi maji fotku sve pamatky... Nebo to ostatnim prijde nejak nechutne ci nepotrebne nadhodit foto? Zas o tolik nejde, ne? ;)

no já žádné takové foto nemám a jizvy fotit po xy letech je o ničem. Ale pár nechutností bylo. S některejma doktorama je to good, ale někteří jsou jak jatí, abych se nekoukal co na mně kuchaj :) Stejně se koukám vždycky, ať se jim to líbí nebo ne.

Vloženo
Je mi celkem divny, ze asi jen 4 lidi maji fotku sve pamatky... Nebo to ostatnim prijde nejak nechutne ci nepotrebne nadhodit foto? Zas o tolik nejde, ne? ;)

Když do mne zařezávali kucííí v bílejch hadrech, tak to ještě ani kompakty nebyly :feve:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Davone: jak pokračuješ s tím ramenem? Cítiš zlepšení? Já jsem tomu dal pár týdnu klid a vypadá to že se rameno srovná i bez operace.Bavil jsem se se známym doktorem a řikal že operace ramene je tou poslední variantou která přicházi v uvahu.Nejhorší je to že mi tam jeden debil doktor napíchal před půlrokem kortikoidy :aggressive:

Vloženo

Ty woe, kortikoidy pichali manzelce v 7 mesici v podoli... :D

No zlepseni urcite je, nyni jiz hybu (omezene pohyby a uhly) RADIM V AUTE uz v poho :), ale zlepseni jako takove si myslim ze muzu pocitit az budou draty venku, nyni me to tam proste tlaci a picha! Jeste cca 4 tydny a jdu znovu!! ;)

Diky za optani R.

Vloženo

jj kortikoidy jsou báječné, mně tím léčil jeden orthoped 4 měsíce levou nohu,druhej potom zjistil že to je únavová zlomenina, vylečil mi to klidem a šumivým kalciem za 4 týdny a toho druhého po telefonu seřval pěkně sprostě

Vloženo

no je to úleva, to je jasný, ale tak i to trošku pobolívalo, ale proti tomu, než to poprvé do mně narvali a porovnali mi haksnu, tak to bylo úplně v pohodě, ani prášky na bolest jsem nepotřeboval, ale nejlepší byl spoluhráč, omu zdrátovali k sobě čelisti a ten wůl si je po 8 dnech sám roztříhal (ty dráty) a vytáhl z huby, prý nemohl pořádně pít pivo ;)

davone neboj, špatně ti už bylo, teď už to bude jen a jen lepší, opravdu kámo

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...