dcdodo Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Ja osbne som to riesi začiatkom roku a vsadil som na známu cz značku Tyll strdny + konec + výmena cca 3100kč priamo na pobočke v Prahe a su veľmy ochotný, je tam možnosť výberu laďáku. Spokojenosť a dávaju záruku 30mesiacov. Nový koncový u škodovky stojí cca 6500kč bomba čo? :prc::palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Chystám se na výměnu zadní části výfuku jde o fabii sedan HTP, střední díl byl již vyměněn v autorizovaném servisu. Výfuk jsem objednal originál, jenomže na konci je výfuk mírně rozšířen do hrdla tak aby se ten střední díl mohl do něj zasunout. Jenomže ta objímka je příliš těsná na to abych ji dostal na to hrdlo...prý se ani jiná nedělá a tak ted nevím co s tím zda to hrdlo uřezat a spojit to tak jak to bylo předtím ?? Děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 záleží či aj tá objímka je vôbec originál diel k tomu zad.dielu výfuku.. ..nie je ten rozšírený koniec pokrivený??...ono než ten výfuk absolvuje cestu až k zákazníkovi,tak si niečo zažije pri preprave... skús ju zmerať,našiel som toto http://www.cc-autodily.cz/spona-vyfuku-plocha?brand=SKODA&model=FABIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Děkuji moc taková jednoduchá spona mě nenapadla ano i ta spojka co jsem měl já byla originál a už to mám vyřešené Měla v sobě dvě vložky a tak jsem tu jednu vytahl a už tam sedíí asi jsem nad tím jen moc přemýšlel. Ještě jednou děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Tim vyndáním tý druhý vložky jsi asi moc dobře neudělal,je tam kůli těsnosti spoje,ale pokud si to pomazal pastou na spoje výfuku,tak by to mělo být ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 DEZENT: ak si tam mal túto sponu http://www.cc-autodily.cz/spona-vyfuku-dvojita-1_1?brand=SKODA&model=FABIA ,tak tá sa používa,keď sú obidva konce spájaných dileov výfuku rovnakej šírky.... s tým vytiahnutím tej jednej vložky súhlasím čo napísal Dark Faby...ale ak ti to tesní,tak je všetko OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Jo jo moc děkuji zatím se to jeví dobře..sesazení bylo pevné a těsné. Pro příště jsem chytřejší díky ta jednoduchá spona by vše vyřešila co jsi mě dával do odkazu. Jenomže prodejce mě tvrdil že se nic jiného nedělá tak pro příště už jsem chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 pripojím skúsenosť s tyllom na HTP: - na pohľad kvalitné prevedenie "made in CZ" - zvary zatreté len nejakou farbou - uvidím ako sa to pejaví po zime - geometria dobrá - mierne ťahá za posledný úchyt ale nič kritické - duní na volnobeh (origo nebolo počuť) - rôzne akustické rezonancie, dunenie halvne okolo 2000ot. - cellkovo hlučnejší asi to je daň za aftermarket diel, ktorý stojí cca 1/3 originálu. V globále ale plní účel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireks111 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Dobrý den potřebuji poradit kde hledat: Škoda fabia 1.416v při studeném motoru je v pohodě jak se ohřeje začne bublat výfuk byl netěsný vlnovec výměněn za nový. Už jsem bezradný poradí někdo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 ak je výfuk v poriadku,žiadne netesnosti,tak by som hľadal problém v tom,že motor ide nepravidelne..to môže spôsobovať to bublotanie vo výfuku..diagnostika nebola náhodou robená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireks111 Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Diagnostika před hodinou žádná závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Teď jsem zažil nějaký šmejd zadní tlumič po zahřáti začal být hlučný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Kolega v práci chtěl ušetřit a koupil nový výfuk Starline a bublá mu (je hlučnej) jako by byl děravej. Doporučuju dávat vyfuky tyll. Mají kvalitu origo a cenově jsou dostupné. Například já dal za zadní díl 1000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireks111 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Díky za odpovědi ale pro upřesnění výfuk je na autě dva roky originál jak jsem psal bublavý zvuk se projevuje po zahřátí ujetí asi pěti kilometrů. Při ucpání výfuku šel z vlnovce kouř tak jsem usoudil že je špatný a byl vyměněn za nový ale nic se nezměnilo. jeto jak díra ve výfuku ale nemohu žádnou najít nevíte někdo jak výfuk natlakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Jedině ucpat výfuk a pořádně sledovat. Když mě praskl výfuk, taky jsem nemohl přijít na to, kde to bublá. Pořád jsem to slyšel ze předu, nemohl jsem to najít, a nakonec jsem to měl uhnilý u svaru v zadním tlumiči výfuku. Přišel jsem na to až když mi to celý upadlo Takže zkus zkontrolovat sváry u tlumičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireks111 Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Moc díky za typ ucpal jsem výfuk a našel prasklinu na zadním tlumiči už mám zase tichý auto. ještě jednou dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.