paulmack Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Nevíte někdo,jak vyndat imo čip z originál klíče bez poškození?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 šikovně krom vystřelováků jsem nikdy neměl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) Mám strach nějak víc zabrat,abych ho nepoškodil.Mám dojem,že je tam nějak nalepenej.Čím to vyloupnout?Poraď prosím.Dík. Editováno: 14. leden 2007, autor: paulmack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 vyšprt jsem to nožem - opatrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 jj,a nemůžu ho teda nějak poškodit? Jinak dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 ale jo, bez větší námahy, ale mě se to ještě nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Kluci poraďte vy co jste předělávaly starý klíče na vystřelováky a nejde mi vyndat tyčinka ze starýho klíče, mám strach abych to nerozbil je tam v tom klíči dost natvrdo napasovaná mrcha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Pozor na to!!!!!jde jednoduše poškodit.....přehazoval jsem to .....musí se lehce ohřát horkovzduškou a opatrně vydlobnout :-))))))))))jsou to nervy :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Děkuji hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 zdravim muzete mi poradit jak je mozne ze i presto ze mam klic ktery nema chip tak presto odjedu dik moc je nejak mozne ze je odpojeny imob dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 odpojeny ne, ale v ridici jednotce motoru je zapsana jina hodnota pro immo blika na tebe v palubce immo kontrolka ? pokud ne je mozne jeste ze je odpajena aby to nervalo a nebo pokud zhasne po chvilce tak immo chip - tedy ta tycinka je nekde umistena u cteci civky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 mam vic klicu i sticinkou ,vlozim klic kontrolka zhasne ,pokud tam dam druhej bez imo tak kontrolka blika a auto jede ,je tam jinej motor ten puvodni odesel ,tak se sehnal jinej z roku 2001 ale musela se tam dat i elektrika ,tenhle uz ma naklapeni lopatek u turba ,je mozne ze to stim souvisi dik moc mam auto rok 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 takze v tvem pripade - jen bude immo v RJ odblokovano. Pokud startujes tedy s OK klickem - immo zhasne je tedy vse vporadku,,,,, pokud startujes s KO klickem - na budikach blika immo - ale v RJ motoru se nic nedeje protoze je prepsana hodnota na urcite adrese v eprom - tudis normalne nastartujes i kdyz rve palubka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 dik moc pokusim se nekoho dsehnad co mi to predela jinak moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 ty si to tak nenechas ? je fakt ze s tim pak odjede kazdy pokud odpojis od spinacky konektor a budes vedet co propojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 dik moc pokusim se nekoho dsehnad co mi to predela jinak moc dik Budes muset vymenit i budiky a klice..Pokud jsi teda daval elektriku z 2001 i ECU edc15 tak je jiste uz Immo3 budiky jsou immo2. Vymen budiky za faceliftove a sezen si nove prazdne chipy do klicu immo3 a bude to vse chodit..Jen chce vse poprizpusobovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 dik moc mam cely vnitrek predelany do te faceliftove verze je to komplet vim mam to dost prekopane ale zatim vse funguje mimo imob,pokusim se to sparovat snad to pobezi ,jinak moc dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Nevite nekdo proc nejde podruhe prizpusobit immo, ktery byl jiz jednou prizpusoben jinemu autu? Myslel jsem, ze prizpusobuji budiky pro cip, tak proc to teda nejde, to se do toho cipu neco zapisuje? neboco? Mluvim o tom sklenenym cipu, je to asi druha generace, myslim. Povedlo se mi ho rozlomit, tak jsem vzal cip z jinyho staryho klice. No nejde to, chci vedet proc. Prislo mi, ze to je hloupy ladeny obvod, civka, kondik, nebo tak neco. asi ne no . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 čip je vázanej na kód imma, jde o 3. gen. imma, u strších to jde přepisovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 třebas pro to,ře u 2 generace se nepřizpůsobuje.Najdi si správný postup a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Dobra rada, diky. Se to nejak zkomplikovalo, Mam dva "cipy" z jinych aut. Vypadaji stejne, sklenene valecky, ale udajne stejne byt nemusi. Prizpusobit k mymu autu nejdou. Pokud by se nekdo nasel a osvetlil mi zakladni principy budu vdecen. Asi se teda do toho "cipu" neco zapise ne? Kdyz to nejde vickrat. Musim koupit "ciste cipy"? Jestli jo, tak kde. Skodahaus vynechte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 transponder 3g jde jen k jednomu autu pak do jiného leda bud s budíky nebo s motorovkou 2g jde přispůsobovat víckrát (ale etkal jsem se víckrát že už nešly) máš správnej PIN ? jak postupuješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 pokud to máš 3 gen tak je hoď do koše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Vaso diky, ze ses me "ujal" Pin mam spravnej, je na privesku ke klicim jako "stiraci los", taky vyctenim pres Vagcommander souhlasi. Zapnu zapalovani "spatnym" klicem. kontrolka immo blika Vymazu radsi vsechny chyby ve vsech RJ, pokud tam nejake jsou. Teda spojim se VagComem s RJ pristroju 17 Zadam vyse zmineny login, kontrolka immo zhasne Dale prizpusobeni, kanal 21 Zadam dvojku, jako ze budou dva klice, puvodni + ten novy ulozit, jsem si jisty vypnu zapalovani a hned ho zapnu druhym doted "dobrym klicem". kontrolka blika dal. Delam neco blbe? Pokud ale timto postupem "odprizpusobim" a zase prizpusobim puvodni klic je vse o.k. chjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) je to jak se tu psalo, jeden ten klíč je přizpůsoben už k jinému autu, musíš si do něj sehnat novou tyčinku. tím, že se pokusiš přizpůsobit ten špatný klíč, tak vymažeš starý (ten, který je k autu/budíkům původní) = je pak nefunkční, proto ho musíš znovu přizpůsobit Editováno: 27. Únor 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.