Draajea Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Zdravím, určitě se budou moderátoři zlobit za tohle téma, jenže já jsem vůbec nemohl hledat, protože nevím, jak se nazývá to co hledám... Jednou jsem byl u Fidelka a on mi měnil osvětlení interieru, pak ještě před odjezdem, mi nabídl, že mi zkontroluje auto...vzal notebook, napojil na něj nějaký kábl, který zapojil do takové "skříňky" vlevo od volantu a takhle se mi "mrknul" na auto...zároveň mi nastavil to, že se mi auto automaticky zamkne po překročení asi 30 km/h...já bych to potřeboval vypnout, protože děda se toho leká=) a navíc notebook mám, tak hádám, že mi chybí jen nějaký program a kabel, což si myslým, že by nemuselo být drahé a užitečné to určitě je... Poradíte mi prosím, kde "TO" sehnat? A asi mne taky poučíte o tom, jak se "TO" jmenuje...=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Hledej a stahuj na http://www.motordiag.cz/ Potřebuješ "kábl" a soft. Já od nich mám Motordiag Komfort Manager Lite 1.20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 To = VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 a pak nějaká ta znalost aby jsi věděl co měníš a co vlastně přes ten NB ovládáš. asi se nechají dělat neuvěřitelný věci, jen člověk musí vědět co dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Pozri BAZAR. Sejvi, Juke box. KKL Kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Děkuji mockrát...už jsem zase o něco chytřejší=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak toto ma tiez zaujima... ale ja by som si to rad zapol, kde vo vagu najdem to nastavenie? (pripadne dajte foto obrazovky) a este jedna vec ohladne centralu - neda sa nahodou nastavit aj to, aby sa auto samo zamklo po nejakom case - ked zabudnem nahodou? (alarm to sice asi nezapne, ale aspon nieco) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 To by byla dobrá funkce ze? - hlavně, když necháš klíče v autě. Nám to dělá stará služební felicie a už jsme se ji všichni naučili vyháčkovat a nikdo s ní nechce jezdit . Takže tuto funkci bych z vlastní zkušenosti nedoporučoval. Ty si na to třeba dáš pozor, ale co tvoje (žena/přítelkyně/přítel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jen rada.Kluci,pokud nechcete chodit po policii na podání vysvětlení původu kabelu a SW,kupte originály.Snad každý pochopí,kdo ne,a´t dohledá na Diselpower fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 sorry Cosby, to jsem nepochopil... Kabel ať si každý koupí kde chce, nebo vyrobí sám, to je snad jasný. Soft, to je jiná věc, ale pokud to nepoužíváš pro komerční účely, tak je to tvoje věc a policie tě nebude vůbec řešit, protože není proč. Ty snad máš legální Windows, nebo Office? (já tedy ano - bo to mám firemní ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Este sa mi nestalo ze by som zabudol kluce v aute - ani sa mi nezda pravdepodobne, ze by sa to stavalo casto... predsa ked ich vytiahnem zo zapalovania nemam dovod ich niekam polozit a dam ich rovno do vrecka alebo drzim este v ruke pocas vystupovania. Nevyhoda centralu je, ze si obcas nepamatam ci som zamkol a 2x sa mi stalo ze naozaj nie - nastastie to bolo ked som parkoval doma vo dvore. Jediny pripad je ked na aute nieco opravujem atd. - ale vtedy je vacsinou otvorene, a keby nieco - mam doma predsa 2hu sadu klucov Ved vlastne je to jedno - nech si kazdy nastavi auto ako mu vyhovuje... ja by som tuto fukciu uvital. Zatial ale neviem ci existuje a pripadne ako zapnut. Spat k povodnej teme - tak kde vo vagu zapnem ten zamok po rozjazde vozidla? Hm, inak som tiez nepochopil co je koho do toho aky kabel a soft pouzivam na svoje vlastne auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Hledej a stahuj na http://www.motordiag.cz/ Potřebuješ "kábl" a soft. Já od nich mám Motordiag Komfort Manager Lite 1.20. Vždyť to píšu tady (na Octavii to fachčí), nevím jak na Fabii (ale píšou, že je to stejný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Este sa mi nestalo ze by som zabudol kluce v aute - ani sa mi nezda pravdepodobne, ze by sa to stavalo casto... predsa ked ich vytiahnem zo zapalovania nemam dovod ich niekam polozit a dam ich rovno do vrecka alebo drzim este v ruke pocas vystupovania. Nevyhoda centralu je, ze si obcas nepamatam ci som zamkol a 2x sa mi stalo ze naozaj nie - nastastie to bolo ked som parkoval doma vo dvore. Jediny pripad je ked na aute nieco opravujem atd. - ale vtedy je vacsinou otvorene, a keby nieco - mam doma predsa 2hu sadu klucov Ved vlastne je to jedno - nech si kazdy nastavi auto ako mu vyhovuje... ja by som tuto fukciu uvital. Zatial ale neviem ci existuje a pripadne ako zapnut. Spat k povodnej teme - tak kde vo vagu zapnem ten zamok po rozjazde vozidla? Hm, inak som tiez nepochopil co je koho do toho aky kabel a soft pouzivam na svoje vlastne auto Komfortní systém 46 / Přizpůsobení /kanál 03 změnit hodnotu 0 na 1 = zamykání / kanál 04 změnit hodnotu 0 na 1 odemyká při vytažení klíče ze spínací skříňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ano, myslel som ze je to ono, ale radsej nemenil lebo som si nebol isty... Dik Skusim to. Toto: (sorry za divne textacie, ale skusal som daku cestinu na VAG a asi sa vratim naspat k anglickej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak som si konecne nasiel chvilku a nastavil to vo VAGu Fakt sa mi tato funkcia paci... snad to behanie zamky vydrzia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.