Přejít na obsah

OI 1.8T 20V bez oleje - konecna

Vlasatec

Doporučené příspěvky

Takze auto je opravene. Z predem domluvene ceny vc. cerpadla 29.000,- se pri predavani auta najednou udelala cena 34.280,- ! To uz bylo i na me moc, tak jsem s ni nesouhlasil. Nakonec jsem byl ja v roli cloveka, ktery chce chudaky v servisu okrast. Rekli mi, at jim dam tech 29.000,- a uz se se mnou dal nebudou dohadovat. Jednani fakt na urovni.

Jinak v aute bordel, mastny fleky, krytka motoru spatne pridelana.. no nestesti.

Tak hlavne, aby to jeste nejakou dobu vydrzelo funkcni.

Moc Vam vsem dekuju za podporu.

Vlasta

PS: nemate nekdo zbytecny ucet z Globusu na zarovky Philips BlueVision H4? Obe mi po pul roce odesly a nemam na ne papir :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sledoval som cely tvoj pribeh-ako sa stratil ten olej? Ak ho zozralo to turbo,muselo ti to dymit ako stara liazka.A daj si spravit test akcnych clenov na pristrojovke,aby si mal prehlad o funkcnosti vsetkych kontroliek,usetris si dalsie pletky. Dolezite ale je ze uz opet jazdis-zelam vela OK kilometrov.

Odkaz ke komentáři

servis si může naúčtovat o 10% nad stanovenou cenu při přijímce auta...

No, puvodni cena byla do 14tis, pak do 20tis, pak 24tis :-) A ta posledni 29tis byla pevne dana po tel. domluve, i tak tech 34tis nevychazi na 10%.

Sledoval som cely tvoj pribeh-ako sa stratil ten olej? Ak ho zozralo to turbo,muselo ti to dymit ako stara liazka.A daj si spravit test akcnych clenov na pristrojovke,aby si mal prehlad o funkcnosti vsetkych kontroliek,usetris si dalsie pletky. Dolezite ale je ze uz opet jazdis-zelam vela OK kilometrov.

Kdyz hlavu rozebrali, zjistili, ze tam je oleje relativne dost, takze netusim, jestli ho to turbo sezralo. Vubec to nekourilo. Podle me bylo puvodnim vinikem poruchy to olejove cerpadlo. Oni puvodne opravili nasledek jeho nefunkcnosti, pak se jeli projet a kontrolka se znova rozsvitila. Nevyznam se v tom, ale logicky bych preci dal dohromady pricinu zavady a pak nasledky, muzou byt radi, ze to zase "nezadreli", kdyz se jeli projet s nefunkcnim olejovym cerpadlem.

Kontrolky a cidla si jeste necham nekde otestovat, diky za tip :palec2:

Editováno: , autor: Vlasatec
Odkaz ke komentáři

Ahoj, no máš pech, chlape. Obávám se, že ve většině servisů to nejde jinak, než ¨sepsat ofiko zakízkový list a trvat si pevně na cenách. Btw. mám zkušenost z veterinární ordinace: "proboha, něco s tím mým miláčkem udělejte, dám cokoliv, jen ať je zase v pořádku..." (ve finále suma 8.000,- za gastroskopii, narkózu, odstranění neexistujícího polipu. Ve druhém figuruje vesnickej myslivec, který při recidivě se zeptal, jestli chovatel nemá doma na dvoře taky prase, pak dodal, že labradoři jsou děsný bufeťáci a není divu, že je čoklovi po těch zbytcích pro prase blbě. Tedy léčba, zamezit přístupu do chlívku :palec2: Cena "servisu": pozvání na podzimní zabíjačku :smich:

Bohužel, v dnešní době to chce oběhat více servisů, než narazíš na férový přístup, ale chápu tě, že s nepojízdným car je to těžký :feve::feve::feve:

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

No zdravim mamaj ja problem

Dnes som roztrhol olejovu vanu a vytiekol mi vsetok olej domov som siel bez oleja asi tak 5 min a pri cuvani pred dom ked som vyhodil rychlost tak auto len zhasloako keby som ho vypal klucom a bojim sa ho nastartovat myslite ze je zedrety? motor je 81kw 1,9TDI

Paradox je ze kontrolka oleja sa vobec nazapala len motor mal plechovy zvuk.

Editováno: , autor: Lubos740
Odkaz ke komentáři

ja som to nevedel ze tecie zobrak som jamu no mal som to k demu asi 500m tak som siel dalej nic nesvietilo na palubovke a ked som vystupil som skocil do oloja tak som ho sikovne nastartoval ze ho precuvam a ked som precuval tak same zhaslo ale nic nebuchalo no zajtra to skusim s tym kolesom

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...