Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dakie: čemu se směješ? To je vážná věc :) nejdříve za měsic.Dřív to nemá význam.

směju se tomu, co napsal kibi - že dává větší brzdy a už se mu tam 14" zimáky nevejdou :) taky sem to totiž řešil :)

Ty woe ta to je hustýýýý až mínus 5

to já mám ještě zimáky lol

snad ma nezasype vo stvrtok cestou na ten chip.. :smich:lol

Dneska ;)

taky přezuto, na ježdění do práce po Praze už musejí letní stačit

a co když se přežene mrak a napadne 5cm kalamita....? :smich:

Najmi: tak pojedu krtkem(metrem)nebo si máknu a za 20minutek jsou zimáky na autě:)

he...tady máme taky krtka..na louce je to samá stanice... :smich::smich: ale nevím jestli bych někam dojel...tak radši ještě nechávám zimáčky...letnáky jsou umytý a připravený v kulně... :)

he...tady máme taky krtka..na louce je to samá stanice... :smich::smich: ale nevím jestli bych někam dojel...tak radši ještě nechávám zimáčky...letnáky jsou umytý a připravený v kulně... :)

Zeptej se ho kde má konečnou :smich: a kde staví :smich:

Taky přezuto,na Kladně budeme bez sněhu. :D

Upraveno od lukyboy

v Kladně sem byl v neděli s kámošem pro BMW ty woe to je ale mrtvé město :feve:

tak teď tu padaly kroupy se sněhem hustýý ještě že jsem nepřezul

Včera přezuto na letní, dneska ráno sluníčko, tak jsem celé dopoledne drhul zimní špínu a leštil a teď toto :wallbash::wallbash::wallbash::doh

post-15711-1237380817_thumb.jpg

no pěné tady už se také zatahuje :feve:

Nejraději bych přezul hned zitra... :aggressive:

tak mě to zatím netrápí hliníky ještě nemám tak je jedno jestli tam mám plechy zimní nebo letní lol

no jo,počasí ještě k tomu moc není, já osobně ještě chvilku počkám, nic se nemá uspěchat

ja sem taky vcera prezul....pekne pocasicko, uplne jasno ani mracek a vecer prisel vitr pak dezd a pak zacalo poradne snezit ani videt nebylo :ä ale nastesti se roztopil hned pri dopadu na zem :)

to je sice hezké ale letní guma pod 7 stupňů ztvrdne a chová se úplně jinak :feve:

U nás to stále nehrozí...rána kolem 0 až -3C a má být huř...občas poletuje sníh...v peci je ještě cca60-80cm sněhu... :help: hřebeny krkonoš 1m :feve:

v Kladně sem byl v neděli s kámošem pro BMW ty woe to je ale mrtvé město :feve:

Člověče to je to město-Kladno :palec2:

Tak přes noc tu napadlo 10 čísel sněhu :-(( Přezutí vidim až tak na začátek dubna

V Budějovicích krásně kydá ten bílej hnus a jsou dva stupně. Přezuju tak za měsíc. Jezdit už teď na letních mi nepřipadá jako dobrej nápad.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.