.Viki Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 .Viki:pokud se v useku,kde tato značka platí nemusíš pohybovat mužeš dát letnáky kdy chceš... což v našem okolí je u nás kopec,žaclík no a pec,malá upa..to je jasný.. K nám jsou značky na všech příjezdovejch cestách tak se budu muset podřídit. Nebo jí v noci sundám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ještě je čas. Zima ještě neřekla poslední slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Přesně tak.Minimálně ještě měsic tzn.asi v dubnu.Neni kam spěchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 já loni přezouval už v únoru ale to sem byl jetě nezodpovědnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ja počítám tak koncem března Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Loni jsem taky nazul někdy v únoru. Letos zatím nemám naco obout. Čekám na kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejko Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 No ja budem asi koncom Marca/Březen no ale uz by som radsej prezul hned ked som si konecne kupil nove gumy a elektrony! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Už niekoľko rokov, podľa vzoru svojho tata, prezúvam na letné na Veľkú noc a na zimné na Dušičky. Ešte som sa doteraz neoyebal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 jj tak tohoto sa drzim cca aj ja a zatial vzdy to vychadza ze ma nic nezaskocilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 neý tady dali tu značku tak jsem přezouval začátkem dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 s přezouváním není letos kam spěchat....min měsíc....ješte bude sněžit a teploty půjdou dolů....ale je to region od regionu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak koukám, ještě že ty kola ještě nemám.. bo jak se znám, už bych je cpal na auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 no, tak som to nevydrzal... nizina a teploty u nas robia svoje, tak som tam dal letne - ved sa uvidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Po vzoru : cretina ... ja už to taky nevydržel...mám taky obuto na letní...unás o sněhu ani památky...tak lítám odedneška na letních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 nejde ani tak o sníh ale o teplotu letní gumy pod 7 stupňů ztvrdnou a chovaj se jinak na mokré vozovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ja to nijako neobhajujem, ale myslim, ze s trochou uhladuplnosti a s uvedomenim si, ze su tam letne sa to da zvladnut - na nizine u nas.. ale za ten pocit mi to stoji - uz ma mimochodom aj tento rok pristihla matka ako som sa pri rannom zhone a ceste do prace pristavil pri aute a s priblblym usmevom som na tie kolesa a auto zizal - detska radost(a mozno blbost) robia svoje.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já už přezul v neděli, do hor se nechystám a při naší nadmořsky výšce cca 180 už nic velkyho nečekam.u nás není sních ani když maj v praze 2cm kalamitu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ahoj přátelé okřídleního šípu, já, letos zimní nepřezouvám. Je to proto, že mají již pod 4.mm a přez léto je dojedu. Byly dobré Dunlopy. Na tu příští zimní sezónu mám již připraveny Good yeary. Navic v srpnu jedu do Krkonoš na dovolenou a byl bych nerad, kdyby mne tam zaskočil sníh.Mnoho kolometrů bez nehod a poruch Vám všem přeji. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Kdy přezouváme?....normálí lidi, když je nad 8°C průměrná teplota - já, když se mi 14" zimáky nevejdou kvůly větším brzdám na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Nenechte se zmást...zima ještě neskončila! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 To jo to jo příští týden má ještě mrznout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 zima ještě neřekla poslední slovo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak tak ještě nám ukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feri. Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Já přezul na liťáky na sraz RS clubu a zatím zimní nevracel a jezdí se vpohodě. Ale jak jste psali, zima ještě neskončila a příští týden se ma ještě ochladit takže zimáky jsou vpohotovosti v garáži. Auto na hever a za 20 min je přezuto... Pokud teda bude třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Kdy přezouváme?....normálí lidi, když je nad 8°C průměrná teplota - já, když se mi 14" zimáky nevejdou kvůly větším brzdám na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.