Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dakie: čemu se směješ? To je vážná věc nejdříve za měsic.Dřív to nemá význam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 směju se tomu, co napsal kibi - že dává větší brzdy a už se mu tam 14" zimáky nevejdou taky sem to totiž řešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 http://www.novinky.cz/domaci/163946-s-pric...cesko-snih.html tak co už jste někdo přezul zkurvený počasí..chci jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ty woe ta to je hustýýýý až mínus 5 to já mám ještě zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 snad ma nezasype vo stvrtok cestou na ten chip.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 taky přezuto, na ježdění do práce po Praze už musejí letní stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 a co když se přežene mrak a napadne 5cm kalamita....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Najmi: tak pojedu krtkem(metrem)nebo si máknu a za 20minutek jsou zimáky na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 he...tady máme taky krtka..na louce je to samá stanice... ale nevím jestli bych někam dojel...tak radši ještě nechávám zimáčky...letnáky jsou umytý a připravený v kulně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 he...tady máme taky krtka..na louce je to samá stanice... ale nevím jestli bych někam dojel...tak radši ještě nechávám zimáčky...letnáky jsou umytý a připravený v kulně... Zeptej se ho kde má konečnou a kde staví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Taky přezuto,na Kladně budeme bez sněhu. Editováno: 17. Březen 2009, autor: lukyboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 v Kladně sem byl v neděli s kámošem pro BMW ty woe to je ale mrtvé město Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak teď tu padaly kroupy se sněhem hustýý ještě že jsem nepřezul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Včera přezuto na letní, dneska ráno sluníčko, tak jsem celé dopoledne drhul zimní špínu a leštil a teď toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 no pěné tady už se také zatahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nejraději bych přezul hned zitra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 tak mě to zatím netrápí hliníky ještě nemám tak je jedno jestli tam mám plechy zimní nebo letní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 no jo,počasí ještě k tomu moc není, já osobně ještě chvilku počkám, nic se nemá uspěchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ja sem taky vcera prezul....pekne pocasicko, uplne jasno ani mracek a vecer prisel vitr pak dezd a pak zacalo poradne snezit ani videt nebylo :ä ale nastesti se roztopil hned pri dopadu na zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 to je sice hezké ale letní guma pod 7 stupňů ztvrdne a chová se úplně jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 U nás to stále nehrozí...rána kolem 0 až -3C a má být huř...občas poletuje sníh...v peci je ještě cca60-80cm sněhu... hřebeny krkonoš 1m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 v Kladně sem byl v neděli s kámošem pro BMW ty woe to je ale mrtvé město Člověče to je to město-Kladno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak přes noc tu napadlo 10 čísel sněhu :-(( Přezutí vidim až tak na začátek dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 V Budějovicích krásně kydá ten bílej hnus a jsou dva stupně. Přezuju tak za měsíc. Jezdit už teď na letních mi nepřipadá jako dobrej nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.