Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dakie: čemu se směješ? To je vážná věc :) nejdříve za měsic.Dřív to nemá význam.

směju se tomu, co napsal kibi - že dává větší brzdy a už se mu tam 14" zimáky nevejdou :) taky sem to totiž řešil :)

Ty woe ta to je hustýýýý až mínus 5

to já mám ještě zimáky lol

snad ma nezasype vo stvrtok cestou na ten chip.. :smich:lol

Dneska ;)

taky přezuto, na ježdění do práce po Praze už musejí letní stačit

a co když se přežene mrak a napadne 5cm kalamita....? :smich:

Najmi: tak pojedu krtkem(metrem)nebo si máknu a za 20minutek jsou zimáky na autě:)

he...tady máme taky krtka..na louce je to samá stanice... :smich::smich: ale nevím jestli bych někam dojel...tak radši ještě nechávám zimáčky...letnáky jsou umytý a připravený v kulně... :)

he...tady máme taky krtka..na louce je to samá stanice... :smich::smich: ale nevím jestli bych někam dojel...tak radši ještě nechávám zimáčky...letnáky jsou umytý a připravený v kulně... :)

Zeptej se ho kde má konečnou :smich: a kde staví :smich:

Taky přezuto,na Kladně budeme bez sněhu. :D

Upraveno od lukyboy

v Kladně sem byl v neděli s kámošem pro BMW ty woe to je ale mrtvé město :feve:

tak teď tu padaly kroupy se sněhem hustýý ještě že jsem nepřezul

Včera přezuto na letní, dneska ráno sluníčko, tak jsem celé dopoledne drhul zimní špínu a leštil a teď toto :wallbash::wallbash::wallbash::doh

post-15711-1237380817_thumb.jpg

no pěné tady už se také zatahuje :feve:

Nejraději bych přezul hned zitra... :aggressive:

tak mě to zatím netrápí hliníky ještě nemám tak je jedno jestli tam mám plechy zimní nebo letní lol

no jo,počasí ještě k tomu moc není, já osobně ještě chvilku počkám, nic se nemá uspěchat

ja sem taky vcera prezul....pekne pocasicko, uplne jasno ani mracek a vecer prisel vitr pak dezd a pak zacalo poradne snezit ani videt nebylo :ä ale nastesti se roztopil hned pri dopadu na zem :)

to je sice hezké ale letní guma pod 7 stupňů ztvrdne a chová se úplně jinak :feve:

U nás to stále nehrozí...rána kolem 0 až -3C a má být huř...občas poletuje sníh...v peci je ještě cca60-80cm sněhu... :help: hřebeny krkonoš 1m :feve:

v Kladně sem byl v neděli s kámošem pro BMW ty woe to je ale mrtvé město :feve:

Člověče to je to město-Kladno :palec2:

Tak přes noc tu napadlo 10 čísel sněhu :-(( Přezutí vidim až tak na začátek dubna

V Budějovicích krásně kydá ten bílej hnus a jsou dva stupně. Přezuju tak za měsíc. Jezdit už teď na letních mi nepřipadá jako dobrej nápad.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.