Březen 15, 200916 r směju se tomu, co napsal kibi - že dává větší brzdy a už se mu tam 14" zimáky nevejdou taky sem to totiž řešil
Březen 16, 200916 r http://www.novinky.cz/domaci/163946-s-pric...cesko-snih.html tak co už jste někdo přezul zkurvený počasí..chci jaro
Březen 17, 200916 r he...tady máme taky krtka..na louce je to samá stanice... ale nevím jestli bych někam dojel...tak radši ještě nechávám zimáčky...letnáky jsou umytý a připravený v kulně...
Březen 17, 200916 r he...tady máme taky krtka..na louce je to samá stanice... ale nevím jestli bych někam dojel...tak radši ještě nechávám zimáčky...letnáky jsou umytý a připravený v kulně... Zeptej se ho kde má konečnou a kde staví
Březen 18, 200916 r Včera přezuto na letní, dneska ráno sluníčko, tak jsem celé dopoledne drhul zimní špínu a leštil a teď toto
Březen 18, 200916 r tak mě to zatím netrápí hliníky ještě nemám tak je jedno jestli tam mám plechy zimní nebo letní
Březen 18, 200916 r no jo,počasí ještě k tomu moc není, já osobně ještě chvilku počkám, nic se nemá uspěchat
Březen 18, 200916 r ja sem taky vcera prezul....pekne pocasicko, uplne jasno ani mracek a vecer prisel vitr pak dezd a pak zacalo poradne snezit ani videt nebylo :ä ale nastesti se roztopil hned pri dopadu na zem
Březen 18, 200916 r U nás to stále nehrozí...rána kolem 0 až -3C a má být huř...občas poletuje sníh...v peci je ještě cca60-80cm sněhu... hřebeny krkonoš 1m
Březen 19, 200916 r v Kladně sem byl v neděli s kámošem pro BMW ty woe to je ale mrtvé město Člověče to je to město-Kladno
Březen 19, 200916 r Tak přes noc tu napadlo 10 čísel sněhu :-(( Přezutí vidim až tak na začátek dubna
Březen 19, 200916 r V Budějovicích krásně kydá ten bílej hnus a jsou dva stupně. Přezuju tak za měsíc. Jezdit už teď na letních mi nepřipadá jako dobrej nápad.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.