Martin5464 Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Nedavno se mi stalo jak znamy vylezal ze zadu auta (za řidičem) tak se trouba zaprel a ridicovu sedacku a ozvala se jen rana .. ted ji mam jak houpaci kreslo .. vykle se jen lehce pro brzdeni a zrychleni a je to dost na .... Kolik tak muze stat servis nebo co s tim ? (jsem antitalent na vse) Mam Fabii v zakladni verzi motor 1.4 MPI (r.v.2002) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Máš výškovo nastaviteľnú sedačku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin5464 Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jo mam ji výškově nastavitelnou .. a kyve se hlavne na leve strane , prava se zda byt pevnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Vyšroubovat podívat. Mohl prdnout svar či nýt na konstrukci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torro Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Mám podobnej problém. Při přidání plynu nebo brždění jde sedačka semnou Vypadá to jakoby byly spodní šrouby povolený ale jsou dotažený. Taky řešim jak se toho zbavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 No ja mam podobny problem a ked som ju mal vonku tak problem je v tej konstrukci ktora ju zdviha ono sa to tam casom vymlati a ptm sa clovek moze hupat ... taky postreh ze ked je vypumpovana najvyssie skoro vobec to nerobi najhorsie je to ked je uplne spustena a ked som ju mal vonku tak nikde som nenasiel nic kde by sa dalo daco dotiahnut alebo tak ..Tak som ju dal naspet a zatial to neriesim ked to bude uplne hrozne asi zohnat nejaku novu lebo riesenie mat ju uplne hore pre mna s mojou vyskou moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 taky mám tento problém, mám taky stavitelnou sedačku, a taky se mi vyklá, při mojem stylu "poloha ležícího střelce" kdy sedím skoro dole (jednak i kvůli výšky 193cm . Není teda nějaká rada jak an to vyzrát? popřípadě jaké šrouby tam jsou? ještě jsem tam nekoukal x) že bych zkusil něco dotahnout jinak asi vemu někde sedačky přední z F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Kdyby mel nekdo zajem, mam sedacku ridice bez poskozeni viz pujcena fotka motivu: http://www.yauto.cz/includes/img/inzerce/Skoda_Fabia_sedacky_7.jpg Cena: za odvoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Mně dělalo to samé, při brždění to šlo kousek se mnou to opěradlo . Vyndal jsem to a je tam "stářim vykvrdlaný nýt". Nejde tam dát šroub protože kvůli výškovému štelování sedačky se to musí hýbat. Děda mi vysoustružil šroub s osazením a funguje to jak má. Takže vyndat a najít vhodný šroub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubosPubos Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Řešení je celkem jednoduchý. Koupit novou anebo zavařit nýty - potom už ale nepujde polohování nahoru a dolu. Povoluje se to totiž v těch nýtech a to jinak že zavařenim je to neopravitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja68 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Mně dělalo to samé, při brždění to šlo kousek se mnou to opěradlo . Vyndal jsem to a je tam "stářim vykvrdlaný nýt". Nejde tam dát šroub protože kvůli výškovému štelování sedačky se to musí hýbat. Děda mi vysoustružil šroub s osazením a funguje to jak má. Takže vyndat a najít vhodný šroub. nema deda ještě někde planek těch soustružených šroubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czerv Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 (editace) nema deda ještě někde planek těch soustružených šroubu To by myslím zajímalo hodně lidí, protože kývající se stavitelné sedačky se řeší už dlouho, ale zatím bez rozumného výsledku. Někde jsem, tuším, četl, že to někdo řešil natažením pružin od kočárku - předepnutím v místě volného nýtu... Editováno: 19. Květen 2014, autor: czerv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) Mna by zaujimalo cim tie sedacky vysrobovat,chcel som vybrat sedacky a povysavat okolo lebo tam mam bordelu a ked som zbadal tie sroby tak som aj skoncil.viere mi poradit? Dakujem Editováno: 9. Červenec 2014, autor: johnymt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 obycejnym torxem lze take ale lepe primo klic na tu hlavu, dnes to prodavaji i vetnamci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) JOHNYMT je to ZXN - M -10ka Editováno: 9. Červenec 2014, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 řeším přesně ten samý problém, hýbu se zepředu dozadu, nejde to přenýtovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 nemáte nahodou někdo nákres těch nýtů v sedačce, kde se nacházejí, které mají být vymačkané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Taky bych poprosil o nákres Opravdu to nikdo neví? Prosím prosím Editováno: 18. Březen 2015, autor: voki6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.