Březen 29, 200916 r tak je tam ještě Trulant, ale i tak, 4 místo, trošku to nechápu, to že jel na bodech, tak jsem držel hubu, ale toto
Březen 29, 200916 r tak takto no Hynku, nechej si ty výlevy, on loni vyhrál právem, nevím oč ti jde? v_sledky.doc
Březen 29, 200916 r du blejt velebnosti, jedine co mi t tom brani je Brawn, je videt ze se u rudochu neco naucil jsem mel radsi spat, tohle by bylo lepsi prospat. Upraveno Březen 29, 200916 r od Ol@f
Březen 29, 200916 r Trulli třetí Romane, díky jelimanovi z polska, měli by ho vyhodit, vždy jen brečí a teď udělá tohle, idiot debilní
Březen 29, 200916 r Pokud jim za 14 dni ty body neseberou, ale to bych se posral pac vopicak by byl 2. Upraveno Březen 29, 200916 r od Ol@f
Březen 29, 200916 r právě aby to nebylo s tím první vyhrání z kapsy vyhání, nezapomeňme na to, že po Maljsii bude ten soud, ohledně těch aerodinamických doplňků a Brawn tam je také, snad to bude OK, nemám rád, když se mění výsledky po závodech
Březen 29, 200916 r to jo ale zase pokud se necim extra zvyhodnili tak vysledky byly nefer. POdle me neseberou jak se rika jde o vyklad, a pac je tohle prvni zavod dostanou flastra povinnost upravit a hotovson. Ale ze je s tim nechaji jet jeste Malajsii no nevim no.
Březen 29, 200916 r Hynku...jak psal Olaf.Mám vytopenej byt a jsme ted tak trošku mimo civilizaci...jinak TV mám
Březen 29, 200916 r Pokud jim za 14 dni ty body neseberou, ale to bych se posral pac vopicak by byl 2. Ty si tyk opice, co ho urážíš??? Co si o sobě myslíš??? Udělal něco špatně na trati??? A nerozumíš ničemu, pokud totiž za 14 dní diskvalifikují Brawn, tak i Toyotu (Trulli) a i Williams. Tak že by byl Hamík první ty jelimane
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.