Březen 11, 200916 r Nee je to elektro. Dělám softwarovou správu sítí E.on 0,4 a 22kV pro jihočeský region. Dřív jsem dělal i jiný věci, ale tohle zabere spoustu času, takže už dělám jenom tohle. No jo, taky jsem si rikal, ze ten levy monitor vypada jako bodove schema vrchniho vedeni.
Březen 11, 200916 r Dela tu nekdo taky rukama a nohama? Fakt si vetsina vali kulky teď dělám to samé, co ty a pak víš jak, rukama, nohama, ale zase jinak
Březen 11, 200916 r Taky mi to připadá,že tu jsou samé kancelářské krysy .Holt mi dělnická třída nemáme tolik času na vkládání fotek pracovního prostoru,i když já už jsem vložil
Březen 12, 200916 r pokud někdo umí ty ruce používat, tak si vydělá,.... ale bez současného použití hlavy to taky nejde....
Březen 12, 200916 r Ja robim rukami az ma zapestie boli počkej..nebolí tě to zápěstí z něčeho jinyho??
Březen 12, 200916 r v dnesni dobe vali CNC dobre, najit dobreho CNCkare je kumst, ale na druhou stranu, najit zednika ci obkladace nebo topenare - ti budou placeni i zlatem
Březen 12, 200916 r pozeram ze same kancelarske krysy ja sice este studujem ale kazdy volny den pracujem na slniecku ale az vyrastiem bude zo mna energetik ako repa
Březen 13, 200916 r Rukama peníze nevyděláš...bohužel. Ponekud siroke spectrum, ale neni tomu tak.. Lempl ne, ale staci trosku pouzit mozecek k tzomu a jde to...
Březen 17, 200916 r Dneska jsem to přestavoval v kanceláři a dostal jsem novou ledničku...nahraju sem později fotečky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.