Publikováno Březen 7, 200916 r Nevite nekde o nekom kdo udela dobre vypadajici otvory pro duplex vyfuk ? Popr. dokoupit jiz upraveny difuzor, ale za rozumnou cenu. Jediny co jsem nasel je MS Design za nekřesťanský peníz - pak taky otazka, jak by to vypadalo, kdyz bude na aute tento dil narazniku a nebudou k tomu prahy... (je posazen niz)
Březen 7, 200916 r Autor Petříku Petříku - od tebe jsem něco podobného čekal Milotec sice dělá, ale ne na dvojtej vyfuk...
Březen 7, 200916 r Mas k tomu sablonu a vyrezes to ne i na druhou stranu Stejne to musis rezat sam doma Co bys ode Me cekal jinyho ..
Březen 7, 200916 r Jestli se do toho mužu vložit,tak na superba se takový věci nehoděj Jinak Vlata má na prodej zadní difuzor,ale bez výřezů na výfuk.
Březen 7, 200916 r Moje rec Delfy Prejdeme do tematu kdo ma na aute jen snizene pruziny mam par novych brutal foto :D
Duben 20, 200916 r Nevite nekde o nekom kdo udela dobre vypadajici otvory pro duplex vyfuk ? Popr. dokoupit jiz upraveny difuzor, ale za rozumnou cenu. Jediny co jsem nasel je MS Design za nekřesťanský peníz - pak taky otazka, jak by to vypadalo, kdyz bude na aute tento dil narazniku a nebudou k tomu prahy... (je posazen niz) Ahoj, já tam teda mám i ty prahy, ale můžeš se mrknout a trochu se inspirovat http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65967 . Jinak já mám pravou stranu zalaminátovanou:o)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.