Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mam takovou prosbu. Mam problem s displejem maxidotu. Po zhruba pul hodine jizdy zacnou mizet pismenka z horniho radku a postupne to postupuje dal. Po hodine stani zase vse ok. Zda se jako by pod displejem neco hralo a LCD displej se zacal roztekat. Nemate nekdo s timto problemem nejakou zkusenost? Prikladam foto. Diky za rady.

post-25961-1236535820_thumb.jpg

post-25961-1236535828_thumb.jpg

post-25961-1236535839_thumb.jpg

post-25961-1236535847_thumb.jpg

post-25961-1236535852_thumb.jpg

• o 3 týdny později...
Vloženo
tak to budeš mít ke cosbymu trochu z ruky, napiš mi sz s tvým telefonem, ve středních čechách tvým směrem ti to bude jistě příjemější.

ahoj, ja mam stejny problem jako adam.he, muzes i me da kontakt na nekoho, kdo by mi ten display vyměnil, prosím?

Predem diky

Vloženo

Zdravím všetkých. Mám problém s Maxidotom. Pri vyšších teplotách v aute je nečitateľný. Nájde sa niekto kto poradí alebo v okolí BA vie dodat a vymeniť? Octavia Tour Combi 1,9TDI 81kW r 2005. Ďakujem

felser@pobox.sk

Vloženo

Kup si novy display bud tu v bazari, alebo na autobazar.eu a nechaj si ho vymenit. Skus skontaktovat uzivatela profor, mozno pomoze. Alebo potom behni za niektorym z tunajsich majstrov. :)

Vloženo

Jen pro jistotu se chci zeptat, je mozne vymenit display samostatne, nebo je to nutne vymenit komplet s budikmi? :o

Pokud je mozne vymenit jenom single display, je nekdo blizko Prahy, kdo to umi vymenit? Zatim jsem nikoho nesehnal.. :-(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...