Přejít na obsah

Tónovní skel doma

kadett

Doporučené příspěvky

Mám dotaz,

chci si dát folie na skla a našel jsem si na aukru tyto folie a mají atest s homologací.Můžu si je sám nalepit aníž bych s tím měl potom problémy?De mě i o to,že si to udělám sám a nebudu platit hrozný peníze.Tady je odkaz na ty folie.Je prodejná jen ta č. 3

http://www.aukro.cz/item572100836_auto_fol...est_75x300.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dotaz,

chci si dát folie na skla a našel jsem si na aukru tyto folie a mají atest s homologací.Můžu si je sám nalepit aníž bych s tím měl potom problémy?De mě i o to,že si to udělám sám a nebudu platit hrozný peníze.Tady je odkaz na ty folie.Je prodejná jen ta č. 3

http://www.aukro.cz/item572100836_auto_fol...est_75x300.html

¨

:smich::smich::smich:

přeju s lepením hodně štěstí.. pokud jsi to už párkrát nedělal.. přijdeš o hooodně nervůj a zestárneš tak o 15 let.. věř mi.. ;) a budeš potřebovat asistenci min. jednoho dalšího člověka.. ;)

Odkaz ke komentáři

A kartičku k fóliám si vyrobíš na domácej tlačiarni?

Trebárs.Ja mám k mojím fóliám tak primitívnu kartičku,že sa divím že mi ju policajti pri kontrolách neroztrhajú.Na výkrese vytlačená predloha,perom vypísané osobné údaje a na zadnej strane prefotená pečiatka.Ono to celé vyzerá ako keby mali jednu čistú kartičku a tú dookola kopírovali.Tak som si ju pre môj lepší pocit zalaminoval,nech vyzerá aspoň o chlp presvedčivejšie.Fólie lepené samozrejme firmou.

Inak kým som ju ešte zalaminovanú nemal,kamaráti si ju odo mňa ofotili.Údaje vybielili,dopísali svoje a bolo.Lepili si doma fólie a chceli to mať "legálne". :rtfm::D Fólie kupovali cez internet.Zistím kde a dám link,ak by niekto chcel.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

prochy ti tu dal uz x odkazov. nechces to doviest ay domov? najlepsie cely sortiment a ty si vyberies. hm?

a to lepenie sam... uz som par takych folii videl s bublinami po mesiaci a aj super lacne folie ako sa scvrkavali na okne. :)

to je fakt problem priplatit litrik dva za dobru foliu a normalnu montaz?

Odkaz ke komentáři

podla mna je certifikovana montaz ... certifikovana montaz ... ale ked niekto to UMIII .... pak klobouk dolu ... ja by som sa do toho nepustil doma sam ... moje okna isli dole a okrem zadneho boli v trube ... kde sa pekne upiekli ... a sup na auto ... v zime som si vsimol ale ze mi vynechavaju 2 pasy vyhrievania zadneho okna ... tak teraz neviem co s tym ...???

Odkaz ke komentáři

podla mna je certifikovana montaz ... certifikovana montaz ... ale ked niekto to UMIII .... pak klobouk dolu ... ja by som sa do toho nepustil doma sam ... moje okna isli dole a okrem zadneho boli v trube ... kde sa pekne upiekli ... a sup na auto ... v zime som si vsimol ale ze mi vynechavaju 2 pasy vyhrievania zadneho okna ... tak teraz neviem co s tym ...???

Tak se mrki jestli jsou nekde preruseny. Na opravu bys mohl pouzit vodivy lak. Pouzivaji se na opravy plosnych spoju atd. Jinak grafit take vede-takze tuzka. Kdysi jsem obyc. tuzku pouzival na pretaktovani procesoru na premosteni mustku. A fungovalo to ;)

Odkaz ke komentáři

Trebárs.Ja mám k mojím fóliám tak primitívnu kartičku,že sa divím že mi ju policajti pri kontrolách neroztrhajú.Na výkrese vytlačená predloha,perom vypísané osobné údaje a na zadnej strane prefotená pečiatka.Ono to celé vyzerá ako keby mali jednu čistú kartičku a tú dookola kopírovali.Tak som si ju pre môj lepší pocit zalaminoval,nech vyzerá aspoň o chlp presvedčivejšie.Fólie lepené samozrejme firmou.

Inak kým som ju ešte zalaminovanú nemal,kamaráti si ju odo mňa ofotili.Údaje vybielili,dopísali svoje a bolo.Lepili si doma fólie a chceli to mať "legálne". :rtfm::D Fólie kupovali cez internet.Zistím kde a dám link,ak by niekto chcel.

Pls, hoď fotky jak ta kartička vypadá?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...