kadett Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Mám dotaz, chci si dát folie na skla a našel jsem si na aukru tyto folie a mají atest s homologací.Můžu si je sám nalepit aníž bych s tím měl potom problémy?De mě i o to,že si to udělám sám a nebudu platit hrozný peníze.Tady je odkaz na ty folie.Je prodejná jen ta č. 3 http://www.aukro.cz/item572100836_auto_fol...est_75x300.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Pokial nemas skusenosti s lepenim folii na okna auta tak to nenalepis!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 A proc by ne? zalezi na sikovnosti, ale i tak bych si ty folie z aukra nedal, lepsi je to mit se zarukou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Na zadne dvere-skla to ide v pohode. Ale na 5.dvere -kufor to ide ZLE. Ak nema skusenosti z lepenim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 A kartičku k fóliám si vyrobíš na domácej tlačiarni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Spousta lidi karticku nema...A navic karticka ti stejne nepomuze, kdyz mas folie na prednich bocnich sklech, ale i ja bych folie bez karticky nechtel to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 A kartičku k fóliám si vyrobíš na domácej tlačiarni? Ja karticku k Foliam mam a este nikto ju Odomna nepital!!! Ani na STK ani Cestna kontrola!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Šak počkaj zajac! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 a kde jinde se dají folie koupit.já na internetu nic nenašel než na aukru.Kolik to tak stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 http://www.auto-folie.cz/content/proc.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Tu mas komplet montaz+ cenu. http://www.folie-auto.cz/main.php?show=cenik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) týjo cena dobrá vyšlo mě to na 3100kč,ale ta firma má sídlo v Českým Krumlově a já jsem z Brna Ale nikde jsem nenašel e shop jenom s foliema samotným na prodej. Editováno: 9. Březen 2009, autor: kadett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 A co tato dolie má propustnost 40%,ale nemá to homologaci ano atest,ale cena víc než super http://www.aukro.cz/item573350739_folie_na...sti_svetla.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 týjo cena dobrá vyšlo mě to na 3100kč,ale ta firma má sídlo v Českým Krumlově a já jsem z BrnaAle nikde jsem nenašel e shop jenom s foliema samotným na prodej. Urcite aj v BRNE niekto lepi folie na auta. Pozri ZLATE STRANKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Odkaz na folie v BRNE: http://www.google.sk/search?client=firefox...yhledat+Googlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Mám dotaz,chci si dát folie na skla a našel jsem si na aukru tyto folie a mají atest s homologací.Můžu si je sám nalepit aníž bych s tím měl potom problémy?De mě i o to,že si to udělám sám a nebudu platit hrozný peníze.Tady je odkaz na ty folie.Je prodejná jen ta č. 3 http://www.aukro.cz/item572100836_auto_fol...est_75x300.html ¨ přeju s lepením hodně štěstí.. pokud jsi to už párkrát nedělal.. přijdeš o hooodně nervůj a zestárneš tak o 15 let.. věř mi.. a budeš potřebovat asistenci min. jednoho dalšího člověka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ahoj ...zas takovej problém to není si to doma nalepit! Tady máte video jak na to: http://cfc.de/cms/index2.php?option=com_co...&Itemid=154 Jinak na zkoušení jsem si koupil folii asi za 150 kč a světe div se...šlo to,ale asi to nechce bejt uplně levej Ted jen sehnat nějakou "legální folii" za rozumnou cenu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 A kartičku k fóliám si vyrobíš na domácej tlačiarni? Trebárs.Ja mám k mojím fóliám tak primitívnu kartičku,že sa divím že mi ju policajti pri kontrolách neroztrhajú.Na výkrese vytlačená predloha,perom vypísané osobné údaje a na zadnej strane prefotená pečiatka.Ono to celé vyzerá ako keby mali jednu čistú kartičku a tú dookola kopírovali.Tak som si ju pre môj lepší pocit zalaminoval,nech vyzerá aspoň o chlp presvedčivejšie.Fólie lepené samozrejme firmou. Inak kým som ju ešte zalaminovanú nemal,kamaráti si ju odo mňa ofotili.Údaje vybielili,dopísali svoje a bolo.Lepili si doma fólie a chceli to mať "legálne". Fólie kupovali cez internet.Zistím kde a dám link,ak by niekto chcel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 no jasný,ale kde je nějákej eshop,kde koupím homologovaný folie?já ted anenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 prochy ti tu dal uz x odkazov. nechces to doviest ay domov? najlepsie cely sortiment a ty si vyberies. hm? a to lepenie sam... uz som par takych folii videl s bublinami po mesiaci a aj super lacne folie ako sa scvrkavali na okne. to je fakt problem priplatit litrik dva za dobru foliu a normalnu montaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 podla mna je certifikovana montaz ... certifikovana montaz ... ale ked niekto to UMIII .... pak klobouk dolu ... ja by som sa do toho nepustil doma sam ... moje okna isli dole a okrem zadneho boli v trube ... kde sa pekne upiekli ... a sup na auto ... v zime som si vsimol ale ze mi vynechavaju 2 pasy vyhrievania zadneho okna ... tak teraz neviem co s tym ...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 podla mna je certifikovana montaz ... certifikovana montaz ... ale ked niekto to UMIII .... pak klobouk dolu ... ja by som sa do toho nepustil doma sam ... moje okna isli dole a okrem zadneho boli v trube ... kde sa pekne upiekli ... a sup na auto ... v zime som si vsimol ale ze mi vynechavaju 2 pasy vyhrievania zadneho okna ... tak teraz neviem co s tym ...??? Tak se mrki jestli jsou nekde preruseny. Na opravu bys mohl pouzit vodivy lak. Pouzivaji se na opravy plosnych spoju atd. Jinak grafit take vede-takze tuzka. Kdysi jsem obyc. tuzku pouzival na pretaktovani procesoru na premosteni mustku. A fungovalo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) mal som za to ze je to prelepene tou foliou a ze to uz len tak nesprepojim ale cital som tu nejake temata tak to asi skusim ako si pisal ... skazit by som nemal nic ... thank you ... Editováno: 2. Duben 2009, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Trebárs.Ja mám k mojím fóliám tak primitívnu kartičku,že sa divím že mi ju policajti pri kontrolách neroztrhajú.Na výkrese vytlačená predloha,perom vypísané osobné údaje a na zadnej strane prefotená pečiatka.Ono to celé vyzerá ako keby mali jednu čistú kartičku a tú dookola kopírovali.Tak som si ju pre môj lepší pocit zalaminoval,nech vyzerá aspoň o chlp presvedčivejšie.Fólie lepené samozrejme firmou.Inak kým som ju ešte zalaminovanú nemal,kamaráti si ju odo mňa ofotili.Údaje vybielili,dopísali svoje a bolo.Lepili si doma fólie a chceli to mať "legálne". Fólie kupovali cez internet.Zistím kde a dám link,ak by niekto chcel. Pls, hoď fotky jak ta kartička vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ja mam takovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.