cretino Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Potreboval by som poradit nejaky dobry servis v okoli Bratislavy, pripadne Dunajskej Stredy kde by mi dokazali vymenit seriove pruziny za sportove.. Dolezitym kriteriom je momentalne pre mna pomer CENA/VYKON.. Ak by niekto mal osobne skusenosti, pripadne vedel o nejakom schopnom mieste velmi by mi pomohol.. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 vykon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 vykon? no, myslel som vykon v zmysle dobre odvedenej prace - inak asi povedane kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 bych ti je přehodil ale je to ke mě kurevsky daleko do bratislavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 vole si zařiď tjúnink servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 kjó no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Sezen si nejakej normlaka servis. Za přehození bych víc jak 1000 nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 bych ti je přehodil ale je to ke mě kurevsky daleko do bratislavy rad sa vozim :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Sezen si nejakej normlaka servis. Za přehození bych víc jak 1000 nedal. ... a presne o to ide... zatial najlacnejsia ponuka co som obtelefonoval je 90€ co mi pride mrtne vela... tak hladam dalej a touto formou si myslim, ze by som sa mohol dostat k najlepsiemu vysledku - aspon dufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 rad sa vozim :D:D tak ke Klácovi dojeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 tak ke Klácovi dojeď to bolo myslene obrazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 To ti udělá každej aspoň maličko zručnej mechoš(Kláca) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Dyk tu máme ty nejpovolanější a jsou navíc z Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jakr:co tam sní dělaj..to jí znásilńujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Dyk tu máme ty nejpovolanější a jsou navíc z Brna aaa podobný profíci jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jakr:co tam sní dělaj..to jí znásilńujou zaujimavo to vyzera.. uz mam po probleme, pruziny su na aute takze vsetko v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.