Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, koupil jsem si nove kozene madlo rucni brzdy RS. Po sundani originalniho plastoveho madla mi nejde to kozene nasadit. Nemate s tim nekdo zkusenosti. Diky za pomoc

Byly dva druhy ruček, rovná a zahnutá

• Autor

Mam fabku rocnik 2000. Nemuzu rucku prostrcit celou - jenom cast. Pak se mi odbrzdi rucka. Nekde to tam drhne :(

Máš asi rovnou ručku,takže musíš sehnat tu zahnutou....jinak tam nenasadíš tu kož.ručku. ;) Někde tu je o tom vlákno tak se mrkni.

• Autor

Diky za rychlou odpoved - jste nejlepsi :)

• 2 roky později...

ahoj, rád bych vyměnil obyčejné koženkové madlo ruční brzdy za original RS madlo z perforované kůže.

Našel jsem dva netové obchody ve kterých prodejci nabízejí údajně original vyrobek, cena madla se však poměrně dost liší, poradte u kterého prodejce nakoupit, nerad bych naletěl, rozumíte... ;)

prodejce: skodateile.cz

prodejce: skoda-parts.cz

Ta první mi nepřijde jako origo

Ta zo skodateile je tiez original. Ja som bral odtial. Vysoka spokojnost.

TriX_so: prosim tě, nabízí se otázka. Tebou zakoupené kožené madlo od skodateile.cz, má stejný tmavě černý barevný odstín perforovaná kůže a stejné obšití, stejně jako má madlo vyobrazené na obrazku od skoda-parts.cz ??

Mě přijde že na skodateile.cz bud neprodávají originál, či v lepším případě mají na webu nekvalitní fotografii nabízeného produktu :)

Upraveno od vit.x

Ta fotka na skodateile je dost nanic ale urcite je to original. Je tam zvnutra na plaste vyrazene cislo dielu a ostatne zalezitosti. Aj radicka je na tom rovnako. Z vnutornej strany nasivka skoda s cislom dielu.

TriX_so: Děkuji, nicméně pořád nevím, zda má madlo ruční brzdy stejně tmavě černý barevný odstín perforované kůže, stejně jako má madlo vyobrazené na obrazku od skoda-parts.cz :)

Upraveno od vit.x

Je to samozrejme rovnaky odtien.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.