porter Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Zdravim, koupil jsem si nove kozene madlo rucni brzdy RS. Po sundani originalniho plastoveho madla mi nejde to kozene nasadit. Nemate s tim nekdo zkusenosti. Diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Byly dva druhy ruček, rovná a zahnutá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porter Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Mam fabku rocnik 2000. Nemuzu rucku prostrcit celou - jenom cast. Pak se mi odbrzdi rucka. Nekde to tam drhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Máš asi rovnou ručku,takže musíš sehnat tu zahnutou....jinak tam nenasadíš tu kož.ručku. Někde tu je o tom vlákno tak se mrkni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Podívej se sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1162&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porter Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Diky za rychlou odpoved - jste nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 ahoj, rád bych vyměnil obyčejné koženkové madlo ruční brzdy za original RS madlo z perforované kůže. Našel jsem dva netové obchody ve kterých prodejci nabízejí údajně original vyrobek, cena madla se však poměrně dost liší, poradte u kterého prodejce nakoupit, nerad bych naletěl, rozumíte... prodejce: skodateile.cz prodejce: skoda-parts.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Ta první mi nepřijde jako origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 u toho druhýho obchodu jsem kupoval řadičku a ručku a jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TriX_so Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Ta zo skodateile je tiez original. Ja som bral odtial. Vysoka spokojnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 (editace) TriX_so: prosim tě, nabízí se otázka. Tebou zakoupené kožené madlo od skodateile.cz, má stejný tmavě černý barevný odstín perforovaná kůže a stejné obšití, stejně jako má madlo vyobrazené na obrazku od skoda-parts.cz ?? Mě přijde že na skodateile.cz bud neprodávají originál, či v lepším případě mají na webu nekvalitní fotografii nabízeného produktu Editováno: 21. Červen 2011, autor: vit.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TriX_so Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Ta fotka na skodateile je dost nanic ale urcite je to original. Je tam zvnutra na plaste vyrazene cislo dielu a ostatne zalezitosti. Aj radicka je na tom rovnako. Z vnutornej strany nasivka skoda s cislom dielu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 (editace) TriX_so: Děkuji, nicméně pořád nevím, zda má madlo ruční brzdy stejně tmavě černý barevný odstín perforované kůže, stejně jako má madlo vyobrazené na obrazku od skoda-parts.cz Editováno: 21. Červen 2011, autor: vit.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TriX_so Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Je to samozrejme rovnaky odtien. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.