Publikováno Březen 11, 200916 r Zdravim, koupil jsem si nove kozene madlo rucni brzdy RS. Po sundani originalniho plastoveho madla mi nejde to kozene nasadit. Nemate s tim nekdo zkusenosti. Diky za pomoc
Březen 11, 200916 r Autor Mam fabku rocnik 2000. Nemuzu rucku prostrcit celou - jenom cast. Pak se mi odbrzdi rucka. Nekde to tam drhne
Březen 11, 200916 r Máš asi rovnou ručku,takže musíš sehnat tu zahnutou....jinak tam nenasadíš tu kož.ručku. Někde tu je o tom vlákno tak se mrkni.
Červen 12, 201114 r ahoj, rád bych vyměnil obyčejné koženkové madlo ruční brzdy za original RS madlo z perforované kůže. Našel jsem dva netové obchody ve kterých prodejci nabízejí údajně original vyrobek, cena madla se však poměrně dost liší, poradte u kterého prodejce nakoupit, nerad bych naletěl, rozumíte... prodejce: skodateile.cz prodejce: skoda-parts.cz
Červen 20, 201114 r TriX_so: prosim tě, nabízí se otázka. Tebou zakoupené kožené madlo od skodateile.cz, má stejný tmavě černý barevný odstín perforovaná kůže a stejné obšití, stejně jako má madlo vyobrazené na obrazku od skoda-parts.cz ?? Mě přijde že na skodateile.cz bud neprodávají originál, či v lepším případě mají na webu nekvalitní fotografii nabízeného produktu Upraveno Červen 21, 201114 r od vit.x
Červen 20, 201114 r Ta fotka na skodateile je dost nanic ale urcite je to original. Je tam zvnutra na plaste vyrazene cislo dielu a ostatne zalezitosti. Aj radicka je na tom rovnako. Z vnutornej strany nasivka skoda s cislom dielu.
Červen 21, 201114 r TriX_so: Děkuji, nicméně pořád nevím, zda má madlo ruční brzdy stejně tmavě černý barevný odstín perforované kůže, stejně jako má madlo vyobrazené na obrazku od skoda-parts.cz Upraveno Červen 21, 201114 r od vit.x
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.