robzab Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Prijde mi, ze razeni rychl. stupnu je nejake tuhe. Razeni zpatecky mi prijde jeste vice a pri zarazeni mam pocit jako by o neco kvalt drel. Navic zpatecka pri vyrazeni nejde take zrovna dobre a opet mam pocit drezni. Lze razeni-prevodovku nejak promazat, vymenit za lepsi olej, ? Jake mate zkusnosti pripadne doporuceni... Predem dikec za vsechny pripadne rady a odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Určitě ti pomůže výměna převodového oleje. Tady máš odkaz, kde se to celkem podrobně řešilo: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10391&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Nepises ake mas radenie??? LANKOVE,??? PEVNE,??? KOLKO MAS KM??? Nastavit radenie+premazat. Vymenit olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Nepises ake mas radenie??? LANKOVE,??? PEVNE,??? KOLKO MAS KM??? Nastavit radenie+premazat. Vymenit olej. Asi lankove razeni jedna se o model 2003, 1.9 TDi 81kW, Ambiente. Jinak najeto 127tis. km (melo by sedet). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Určitě ti pomůže výměna převodového oleje. Tady máš odkaz, kde se to celkem podrobně řešilo: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10391&st=0 Mas pravdu resilo se to tam celkem dost podrobne, ale jsem s toho jelen, takze me to moc nedalo Nicmene nejake serizovani a promazavani lanovodu na to si netroufam, takze zajedu radeji do servisu. Ale diky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Určitě si nejdřív nechej seřídit a promazat ty lanovody a pokud to nepomůže tak vyměň olej. Jinak pokud nevíš jaký olej tam patří, tak je to převodový olej 75w-90, API GL 4 nebo 4+ (ten 4+ je lepší), každopádně tam nedávej olej, který má API GL 5 (byly by problémy se synchrony) a je jedno od jakého výrobce, musíš se jenom řídit těmi údaji co jsem napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKe22 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Zdravím chlapi.Mám ten samy problem.Mám octu 1.9tdi 66kw R.V 1999 a při řazení zpátečky jako by páka o něco drhla,někdy se jí tam nechce vubec.tak kdoví čím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 13. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Zdravím chlapi.Mám ten samy problem.Mám octu 1.9tdi 66kw R.V 1999 a při řazení zpátečky jako by páka o něco drhla,někdy se jí tam nechce vubec.tak kdoví čím to. Je videt, ze je to jakysi glogalni "problem" Oktavic :-) Ale asi jak pise Konny - nechat seridit lanovody, promazat, pripadne vymenit olej. Ja osobne to radeji prenecham servisu, protoze sam si na to netroufam... Mam dobreho znameho servisaka, takze nemach strach, ze by to mohl zhorsti nez jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Podivejte se nejen na lanovody, ale hlavně na ty páky co jsou na převodovce. Octa co jsem nedávno kupoval měla řazení že se vůbec nevracelo a problém byl v "trojúhelníku" se třema čepama, ten prostřední čep je v silonu a v něm se to vůbec nehýbalo, stačilo čep obrousit a namazat a řazení šlo jak víno. Byla to 1,9/81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.