Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Také jedu od Pátku až do Neděle ;)-_- I když už nevlastním octu ,ale rád vás zase uvidím kluci ušatí :laugh.gif Mno a také se hlavně podívat na auta a pokecat s kamarády po dlouhé době. :)

tak já už vím jistě, že Doksy nejedu :feve: tenhle termín se budu stěhovat..

tak já už vím jistě, že Doksy nejedu :feve: tenhle termín se budu stěhovat..

mmi to ještě nevíme jistě ale rádi bysme dorazili. ale jen sobotu :( tak co najmis, doraziiiiis?

jani já fakt nevím....jedu příští víkend Turnov(doufám že se tam uvidíme...) a rád bych prvně Škodahome...minulej rok sem byl víkend v práci...ale ty Doksy nevím no.... :feve:

tak pocitam,ze v sobotu se tam ukazu

Zajímalo by mě, jestli vstupné zůstalo stejné ....... ?

Pravděpodobně také přijedu po dlouhé době..... Dorazím v sobotu ráno , pokud mi do toho něco nevlítne ....Přijede i možná budoucí člen clubu , ten má v současnosti k dispozici novou autosedačku RECARO. Ten se má co ? Tak doufám že se nás tam hodně sejde a spanilá jízda bude mít aspoň 20 km :palec2:

post-59-1242144285_thumb.jpg

Taky možná přijedu , ale záleží jestli budu už mít hotovou zadní nápravu. Sněhurka dostane kotouče ,mám jí skoro rok tak to má k výročí

Ou ono je to zároveň s Týncem kua :feve::wallbash:

(táákže, v pátek se du ožrat na zámeček) a v sobotu vyrážím se skajou na otočku a navečer dom :palec2:

• Autor

Až tak, jó !!!

Doufám že Vás v sobotu poznám lol

(táákže, v pátek se du ožrat na zámeček) a v sobotu vyrážím se skajou na otočku a navečer dom :palec2:

Kdyz snizek slibi ze se omezi na 50% vzletove rychlosti tak mozna i ja. Taktez na otocku

jako deme si jen cucnout ;) ...ok, takže klasická sestava to vypadá...

• Autor
Kdyz snizek slibi ze se omezi na 50% vzletove rychlosti tak mozna i ja. Taktez na otocku

Vzletovou možná ale co ta udržovací !!!

s velkou pravděpodobností se v Doksech taky ukážu, ale jen v sobotu.

stopro tam nebudu :smich:

Tak dorazíme v sobotu ráno já a Bob. Jestli se do té dobry nestane nic nestandartního. Přemejšlel jsem jestli nepřihlásit auto do soutěže, ale nevim jak to tam funguje a nevim jestli stihnu umejt :D

Mates...v kolik vyrážíte z Bolky...? ;) samo jel bych na konci abych vám neházel saze na kapoty... lol:smich:

he sem se umáčknul...1x to stačí.

Upraveno od najmis

nejede do Doks někdo z Ústí nad Labem??? potřeboval bych tam hodit 2 drobnosti... :) kdyžtak SZ prosím... díky v.

he sem se umáčknul...1x to stačí.

Hele zatim detailnejsi casovy plan neni. To se poresi behem odpoledne a vecer.

edit ... Zatim predbezne v 9 mame sraz tady Loc: 50°26'2.988"N, 14°55'3.969"E

OMV Pumpa.

Upraveno od Mates_XIV

no...zas změna...musím se psem zítra v 10h na očkování..takže uvidím jak bude a kdyžtak dorazím nějak po obědě...

kua nějak mě ted nic nevychází... :feve:

To si tam neumi zajit sam :D:smich:

možná dorazím ;)

maca:aby jsi tam zase nebyl první ty možná :smich::smich:

no a já...nemám čím... lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.