frenky Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Také jedu od Pátku až do Neděle I když už nevlastním octu ,ale rád vás zase uvidím kluci ušatí : Mno a také se hlavně podívat na auta a pokecat s kamarády po dlouhé době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 tak já už vím jistě, že Doksy nejedu tenhle termín se budu stěhovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 tak já už vím jistě, že Doksy nejedu tenhle termín se budu stěhovat.. mmi to ještě nevíme jistě ale rádi bysme dorazili. ale jen sobotu tak co najmis, doraziiiiis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 jani já fakt nevím....jedu příští víkend Turnov(doufám že se tam uvidíme...) a rád bych prvně Škodahome...minulej rok sem byl víkend v práci...ale ty Doksy nevím no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tak pocitam,ze v sobotu se tam ukazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Zajímalo by mě, jestli vstupné zůstalo stejné ....... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Pravděpodobně také přijedu po dlouhé době..... Dorazím v sobotu ráno , pokud mi do toho něco nevlítne ....Přijede i možná budoucí člen clubu , ten má v současnosti k dispozici novou autosedačku RECARO. Ten se má co ? Tak doufám že se nás tam hodně sejde a spanilá jízda bude mít aspoň 20 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima.vil Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Taky možná přijedu , ale záleží jestli budu už mít hotovou zadní nápravu. Sněhurka dostane kotouče ,mám jí skoro rok tak to má k výročí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ou ono je to zároveň s Týncem kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (táákže, v pátek se du ožrat na zámeček) a v sobotu vyrážím se skajou na otočku a navečer dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Až tak, jó !!! Doufám že Vás v sobotu poznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (táákže, v pátek se du ožrat na zámeček) a v sobotu vyrážím se skajou na otočku a navečer dom Kdyz snizek slibi ze se omezi na 50% vzletove rychlosti tak mozna i ja. Taktez na otocku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jako deme si jen cucnout ...ok, takže klasická sestava to vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Kdyz snizek slibi ze se omezi na 50% vzletove rychlosti tak mozna i ja. Taktez na otocku Vzletovou možná ale co ta udržovací !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 s velkou pravděpodobností se v Doksech taky ukážu, ale jen v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 stopro tam nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak dorazíme v sobotu ráno já a Bob. Jestli se do té dobry nestane nic nestandartního. Přemejšlel jsem jestli nepřihlásit auto do soutěže, ale nevim jak to tam funguje a nevim jestli stihnu umejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Mates...v kolik vyrážíte z Bolky...? samo jel bych na konci abych vám neházel saze na kapoty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) he sem se umáčknul...1x to stačí. Editováno: 21. Květen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nejede do Doks někdo z Ústí nad Labem??? potřeboval bych tam hodit 2 drobnosti... kdyžtak SZ prosím... díky v. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) he sem se umáčknul...1x to stačí. Hele zatim detailnejsi casovy plan neni. To se poresi behem odpoledne a vecer. edit ... Zatim predbezne v 9 mame sraz tady Loc: 50°26'2.988"N, 14°55'3.969"E OMV Pumpa. Editováno: 22. Květen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no...zas změna...musím se psem zítra v 10h na očkování..takže uvidím jak bude a kdyžtak dorazím nějak po obědě... kua nějak mě ted nic nevychází... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To si tam neumi zajit sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 možná dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 maca:aby jsi tam zase nebyl první ty možná no a já...nemám čím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.