paldous Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 a bude spolupracovat origo VW kamera taky s bolerem anebo jen s columbem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 bolero nemá video vstup, takže spolupracuje jen s columbusem, u VW mají některá rádia RCD510 vstup na kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxIW Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Škoda jen že tohle řešení by zabralo "malinko" víc času a vyžadovalo by větší zásah: http://www.youtube.com/watch?v=zCReC_8HTM8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pionyr Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 u 90% FL OII jde kontrola žárovek SPZ vypnout, ale pokud má LEDka ještě nižší odpor, než mezní hodnota toho, jak to jednotka doměřuje, tak to stejnak vyhodnotí jako chybu, takže jistota je odpor Děkuji Ti za odpověď, koupil jsem odpor pro eliminaci chybových hlášení 12V 5W, sice nestal 10kč jako obyčejný odpor, ale mně se líbil ten chladič. Po připojení mi konečně ta mrcha (kontrolka) zhasla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 (editace) Zadní parkovací/couvací kamera (O2 FL) Zprovozněno , ještě jednou velké díky Rolbařovi, chodí to skvěle, do naprosté dokonalosti již chybí snad jen superpozice pohyblivého schématu polohy auta do zobrazení kamery podle natočení předních kol (pevné schéma auta v obraze je samozřejmě superponováno i nyni), což vyžaduje special jednotku (tak to má např. Audi), vč. jiné kabeláže atd..., a ani nevím, zda-li to má pro O2 řešení. Doplneno 26.7.2011 - par lidi me pozadalo o nejaky detail teto originalni kamery, takze dnes doplneno... Zatim ty nejlepsi zkusenosti - mimoradny prinos napr. pri couvani z rady nepruhlednych aut (napr. chytraci se zcela nepruhlednymi foliemi), kdy ridic nema sanci videt do stran rychle prijizdejici auta, a kamera je tak supersirokouhla, ze doslova vidi "za roh", a tak takove "manefry" dobre a bezpecne umoznuje... Editováno: 26. Červenec 2011, autor: omicron 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Ja som použil kameru so spínačom z Golfu Plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Rolbař, Diamant: chlapci, nemohli byste prosím napsat číslo dílu na tu VW kameru, co se dá napojit napřímo do Columbusu? Podle diskuse na VW clubu je těch kamer prý více druhů, některé se dají napojit přímo do Navi, jiné potřebují ještě přes separé ŘJ nebo TV tuner... ... anebo jestli se někomu doma válí parkovací kamera na prodej písněte mi SZ, měl bych zájem, ale jen tu co jde přímo do Columbuse. ŘJ PDC mám 475B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 (editace) kamera s madlem 5N0.827.566.J kabel do navi 5M1.970.161.AC svorkovnice 3B0.972.722 piny 000.979.019.E Do OII se musí vyříznout větší otvor a vyrobit držák. Zrovna minulý týden jsem jednu montoval do sedanu. U Yetiho je výhoda, že se dá použít originál držák pro Golf. Je tam větší převis nad značkou. Editováno: 6. Září 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Opráším toto staré téma. Podařilo se mi rozchodit originál parkovací kameru s řídící jednotkou v OII předFL. Kamera není zabudovaná šlo mi je o test funkčnosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 já ji mám na své OII už tak měsíc hotovou a nemůžu si vynachválit, hlavně to najíždění k vozejku je pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vally_ny Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 já mám dodělávanou kameru bez jednotky, natvrdo, prostě tam mám jen tu žlutou čáru, nemám tam čáry které se natáčí podle volantu. Ale mám jinej problém, neukazuje se mi tam autíčko s parkovacíma linkama, je to blbě nastavené v diagnostice ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 špatně nakodováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vally_ny Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 A můžu dostat radu, jaké je to kodování správné ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 o jaké se jedná auto? číslo jednotky parkováků a její kodování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vally_ny Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 PM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Kamera se už dá v pohodě dodělat, stačí jednotka: http://www.stualarm.cz/produkt/miv-mfd3-video-vstup-pro-vw-mfd3/rns510/ a k tomu lze připojit libovolnou kameru, třeba: http://www.stualarm.cz/produkt/c-sk01cmd-x-kamera-cmd-se-svetlem-pal-do-vozu-skoda-octavia-iisedan-i-combi-od-2009/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 (editace) Opráším toto staré téma. Podařilo se mi rozchodit originál parkovací kameru s řídící jednotkou v OII předFL. Kamera není zabudovaná šlo mi je o test funkčnosti. jaky typ jednotky pro kameru jsi zkousel do predFace ? Da se pouzit tato 5N0 907 441 B ? Editováno: 6. Říjen 2012, autor: sathack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 jj, dá se použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Ahojte, ja som si dnes namontoval parkovaciu kameru: http://www.stualarm.cz/produkt/c-sk01ccd-kamera-ccd-format-pal-do-vozu-skoda-octavia-iisedan-i-combi-od-2009/ a k tomu este toto: http://www.stualarm.cz/produkt/miv-mfd3-video-vstup-pro-vw-mfd3/rns510/ a problem je v tom ze sice kamera ide ale bez auticka na boku a ked zaradim spiatocku tak sa mi zobrazi auticko bez kamery a na kameru musim prepnut manualne. Mam original cuvacie senzory predne aj zadne. Je to normalne ci mam nieco zle nastavene? Vdaka za kazdu odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 chce to správně nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 A nevedel by si mi prosim ta poradit ze kde a co? Teda ak by to bolo mozne, bol by som ti vdacny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 pošli kodování RJ parkovacích senzorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Vďaka Milhauskovi mi to už funguje tak ako má. Ešte raz velmi pekne ďakujem za tvoju radu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 já ji mám na své OII už tak měsíc hotovou a nemůžu si vynachválit, hlavně to najíždění k vozejku je pohoda jakou stranou auta mas natazeny kabel od jednotky kamery ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 vše levou stranou/řidičovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.