Smith10 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) Ahoj kluci, brouzdal jsem po netu a narazil na toto: http://www.aukro.cz/item577845354_tuning_f...eni_vykonu.html Nechci to kupovat, jen mě zajímá váš názor na toto zvýšení výkonu...a pokud to někdo máte nebo jste to zkoušel, tak Vaše zkušenoti! Za 200kč mi to přijde až nějaké moc divoké když to má zvýšit v rozsahu 5-35hp! Pokud to tu už někde na foru je, tak se omlouvám... Editováno: 14. Březen 2009, autor: Smith10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Oblbovaci krabicka :)radsi na to hooodbe rychle zapomen, pokud nechces mit trable .)Pokud mas TDI tak si ho nech radsi nekde nachipovat od odborniku, a pokud mas motor bez turba tak se radsi na to vykasli uplne a jezdi .)a pokud chces vetsi vykon mysli na to pri budouci koupi auta .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ahoj, kdyby sis to pořádně přečetl tak jsem psal že to kupovat nechci - jen mě zajímá co to je zač...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ja sem si to poradne precetl, ale lidi co si o takovych vecech ctou o nich vetsinou premysleji :)jen nechteji vypadat jako blbci tak napisou ze nevi vo co go. Jedna se o krabicku ktera se tvari strasne dulezite ale je to pouze odpor ktery oblbuje ridici jednotku a ta na to reaguje vetsi davkou nafty v pripade TDI motoru. auto potom akorat huli jako krava, jede trosku lepe ale je to podle me sado maso moznost upravy .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smith10 Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) o.k. děkuji za info,ale já to fakt nechcůůů...jen jsem nevěděl jak to funguje a co to vlastně je, tak jsem se zeptal - a to nám ve škole řikali že blbec je jen ten co bojí zeptat Mej 55kw mi uplně stačí,asfalt nechci trhat a 130 to v ČR po dálnici taky jede! Editováno: 12. Říjen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Vsak v poho .)ja jen ze ten postup znam od sebe :)taky porad spekuluju :)a spekuluju .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 bude tam něco takového http://www.cimbu.cz/index.php?page=whole&a...=cze&item=9 a chudák tan kdo si to namontuje na auto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jeden člen z fora něco takového vyzkoušel na SDI a říkal že se mu zdálo že to jede líp,ale za ním prý nebylo vidět jak to hulilo a spotřeba taky byla o dost vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 bude tam něco takového http://www.cimbu.cz/index.php?page=whole&a...=cze&item=9 a chudák tan kdo si to namontuje na auto! Na taketo veci(a podobných podvodnikov) by tu malo byt vyvesené tema s adresami a tel čislami aby každy vedel z kym ma dočinenie.Su to chudaci ktorý kazia dobre meno garažovým odborníkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Presne jak pisou tady nademnou. Pouze odpor ktery oblbne ŘJ, nikdy bych si na auto nic takového nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jeden člen z fora něco takového vyzkoušel na SDI a říkal že se mu zdálo že to jede líp,ale za ním prý nebylo vidět jak to hulilo a spotřeba taky byla o dost vyšší Ale prdlajs - neboť lidská blbost je nedozírná. K čemu adresy, když každý může se vším luxusem používat svůj vlastní květák. P.S.: Kdyby to za 200,- Kč doopravdy přidávalo min. 5 k, škoda-Auto by už pár let u svých výtvorů prezentovala výkony min. o 5 k vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Měl možnost to vyzkoušet tak to vyzkoušel a jaké z toho měl pocity je jiná věc.Každopádně si to na autě nenechal,že je to k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Bulda* Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 ja bych doporucil firmu http://www.autochip.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.