golfik-tc Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak z ničeho nic se mi na oktě 1.6 75kw 2001 za jízdy rozsvítilo ASR, přestala ukazovat teplota a když zhasnu motor tak se rozběhne ventilátor. Chápu že mohlo odejít čidlo a může signalizovat přehřátí takže se rozeběhne větrák který si myslí že to musí dochladit. Ale co to asr? A že se tohle stane všechno najednou? Pojistky jsem prolezl a jsou gut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert77 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zdar, jukni na termostat, měl jsem to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingdave Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak z ničeho nic se mi na oktě 1.6 75kw 2001 za jízdy rozsvítilo ASR, přestala ukazovat teplota a když zhasnu motor tak se rozběhne ventilátor. Chápu že mohlo odejít čidlo a může signalizovat přehřátí takže se rozeběhne větrák který si myslí že to musí dochladit. Ale co to asr? A že se tohle stane všechno najednou? Pojistky jsem prolezl a jsou gut. jj je to termostat-originál 2600 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golfik-tc Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ok, vyměním a uvidíme. Zatim díkas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovanny19711 Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Ok, vyměním a uvidíme. Zatim díkas. Ahoj už jsi ten termostat vyměnil?? Totiž mi to dělá to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.