čírko Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj, vím, že tady na fóru už proběhlo pár diskuzí, ale nenašel jsem nikde, jaké dát silentbloky na Octu 1.8T AGU, pokud chci něco lepšího než origo, ale nechci Powerflex. Mám na své Octě komplet podvozek od HP (snížení jako RS o 1,5cm), takže je tvrdší. Čeká mě výměna silentbloků a nevím jaké "lepší" použít. Jinak jsem naprostý laik co se těhle věcí týče, takže tímto prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 audi TT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jo o tom už jsem četl, ale jak poznám, který resp. pod jakým označením mi tam budou pasovat? Předpokládám, že v obchodě asi těžko budou vědět který to jsou, když řeknu, že mám octu a chci silentbloky od audi TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 A nebo JK REVYS, snad jsem nepokurvil nazev, ale najdes na www.silentbloky.cz mam ja a max spokojenost. Staci zavolat a rict ze chces tvrdou variantu na oktu a uz vedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 To oktavius 84: Kouknul jsem se na jejich stránky, no moc tam toho nemají. Nejlepší bude tam asi opravdu zavolat. Jak moc máš ty silentbloky tvrdý, abych pak při kombinaci s HP podvozkem nevyklepal někde duši, nebo si nepřekous jazyk. Oni umějí různé tvrdosti? A cenu sem tam taky nenašel. Porovnání oproti origo máš (teda origo mi přijde docela drahý)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Pohledej, jsou tu obrázky i objednací čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Audi TT - 8N0 407 181B, nasel sem v tomhle prispevku link tak jsem je dával minulou sobotu obednaval jsem u autocory miele tak ti sem pisnu odpo cisla z faktury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jj, díkes. Akorát já budu měnit, kromě toho na motoru komolet silentbloky na celej spodek. To označení 8N0 407 181B je na celek, nebo na jednu nápravu? V tom linku od Adlera je jenom tohle ozn, kromě toho z Cupry. V tom linku se taky píše, že ty REVYS jsou tvrdší a trpí tím komfort jízdy, tak nevím, radši bych nějaký kompromis, takže asi to TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ja mam kombinace komplet HP Sporting a JK Revys a max spokojenost, ale zalezi co kdo od auta ceka ze. Revys je podle me tvrdsi nez ty z TT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Audi TT - 8N0 407 181B je objednaci cislo u audi/vw jednoho plneho silentbloku ... potrebujes dva .. koupis je aj tu nebo tu ja je menil spolecne stem amalyma prednima co sou na ramenu a cepama .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Odedneska mam na aute novy silentboky predky powerflex a zadky TT, prvni dojmy pozitivni je to dost znat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 dělá se něco krom powerflexu i na zadní nápravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Podle mě na zadní nic není, resp. nic lepšího koncernového... ono ta zadní náprava nemá tolik pohyblivých částí, tak možná proto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj všichni, takže abych to shrnul: jaký silentbloky se teda dají dát na Octu z Audi TT - když by se použil známý obrázek od powerflexu (viz např.www.mk-racing.cz, nebo www.powerflex.co.uk), pro laiky (jako já ) prosím o číslo. A je to zde popisované označení 8N0 407 181B? JasteR píše že má zadní od audi TT to je asi jiné označení než 8N0 407 181B ne? Tak a jaký silntbloky se ještě mění, krom těch hlavních, respektive po jakých km je vyměnit. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Na předních ramenech jsou na každé straně dva silenbloky to znamená přední a zadní ty zadní dával z audi TT a přední powerflex a pořád hovořím o přední nápravě . čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jo táááááááááák já furt tomu nerozuměl (psali zadek apředek a já myslel, že to je přední a zadní náprava, no holt sem laik no). A na zadní nápravu nic lepšího není než origo? Nebo tam to není až tak třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Znám pár kluků co dávali powerflex a jsou nad míru spokojeni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 JJJ díkes , jenom jsem tady na fóru listoval a i na RS-clubu a o těch powerflexech jsme četl i dost negativní reakce, tak nevím. Je to asi jako se vším, někdo chválí. někdo nadává . Dobrý by bylo, kdyby se tady někdo přímo podělil o zkušenosti, někdo kdo je má na svým autě. Na Rs - clubu sem našel článeček, kde ty úpowerflexy odešli už po snad 40 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Mám jen takový technický dotaz, musí se po výměně silentbloků dělat geometrie, asi ano, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jo to by mě taky zajímalo. Tak oprava ty powerflexy se podělaly už po 30tkm. Jsou tam i fotky, jsou teda pěkně "sežvejklý",konkrétně člen RS clubu-Luka. To Octavius: kolik jsi dal za ty Revyse, ty je máš jen na přední nápravě nebo i na zadní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nikdo žádné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ty brdo, vazne nepamatuju, uz je to nejakej patek. Zavolej mu a uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čírko Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Takže to vypadá na přední nápravu kombinace Audi TT a powerflex (ty Revyse jsou trochu tvrdší, radši zachovám trochu komfortu, přece jenom občes jezdím i do hor, tak abych nevyklepal duši). Nevíte někdo prosím o něčem lepším na zadní nápravu (krom powerflexu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak mám dotaz: Je to hodně složité vyměnit ty silentbloky zadní?mám je koupený s TT a nevím jestlito dokážu sám?dělal jste to někdo sám?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Audi TT - 8N0 407 181B je objednaci cislo u audi/vw jednoho plneho silentbloku ... potrebujes dva .. koupis je aj tu nebo tu ja je menil spolecne stem amalyma prednima co sou na ramenu a cepama .. čau prosímtě ty malé přední jsi koupil jaké?také TT nebo jiné?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.