Přejít na obsah

zkusenosti s prevodovkou ewt

davidpopjak

Doporučené příspěvky

No já mám dojem že EWT je kod převodovky .Je to převodovka původně z Fábie 1.9TDI 74 KW . Je to na přestavbu do O1 TDI a protože má delší převody tak je třeba aby jsi měl chip aspoň na 130 PS.Na tu přestavbu jdou ještě převodovky s kódem EMD ,GGU nebo EMD. Ale je pravda pokud o tom si chceš něco přečíst tak DIeselpower a téma .Dlouhý pětikvalt do O1.Už to mám doma tak pak dám vědět. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já mám dojem že EWT je kod převodovky .Je to převodovka původně z Fábie 1.9TDI 74 KW . Je to na přestavbu do O1 TDI a protože má delší převody tak je třeba aby jsi měl chip aspoň na 130 PS.Na tu přestavbu jdou ještě převodovky s kódem EMD ,GGU nebo EMD. Ale je pravda pokud o tom si chceš něco přečíst tak DIeselpower a téma .Dlouhý pětikvalt do O1.Už to mám doma tak pak dám vědět. ;)

ok zitra prave pro ni jedu,jak pises je z fabie 1,9tdi 74kw a kod ewt a necha ji za 3 tisice,tak si myslim ze je to mala investice ne?cip tam prave mam a prijde mi ze to na 5 zbytecne tocim

Odkaz ke komentáři

tak jestli je to z 1,9 TDi 74 kW tak je to typ převodovky 02T ... ty písmena je jen kódování převodů

Odkaz ke komentáři

3-ka podle me neni stejna jako u seriove octavie... 160 sem nikdy se serii nejel na 3ku tak mozna v 5500ot. :) , prijdou me vsechny kvalty posunuty... ale rozdil je hlavne kuli jinejm kolum octavie oproti fabii...

Jinak pokud mate nekdo hodne koni (180+) a jeste nemate poresenou spojku, tak jdete rovnou do 6gang ten vydrzi o hodne vic Nm, me nevydrzela ta z fabie, ted sem ji dal druhou sanci, kdyz sem si sehnal dalsi skoro novou..

..a chce to opravdu aspon 130koni aby to delsi kvalty utahlo..

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...louhy+petikvalt

Tady jsou rychlosti na 5ku série:

1000ot. 46km/h

2000ot. 93km/h

3000ot. 140km/h

4000ot. 185km/h

4500ot. 208km/h

na 5ku z převodovkou z Fabie:

1000ot. 54km/h

2000ot. 107km/h

3000ot. 161km/h

4000ot. 215km/h

4500ot: 242km/h

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

3-ka urcite neni stejna jako u seriove octavie... 160 sem nikdy se serii nejel na 3ku tak mozna v 5500ot. :) , prijdou me vsechny kvalty posunuty... ostatne rozdil je hlavne kuli jinejm kolum oproti fabii...

Jinak pokud mate nekdo hodne koni (180+) a jeste nemate poresenou spojku, tak jdete rovnou do 6gang ten vydrzi o hodne vic Nm, me nevydrzela ta z fabie, ted sem ji dal druhou sanci, kdyz sem si sehnal dalsi skoro novou..

ja jezdim hodne dalky tak proto ji chci,tak jak sem se docetl tak 120 pri 2200 ot.to by bylo gut

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...