LADIS AMBROS Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Chtel bych dat na moji fabii I r.v. 2001 16v Chtel bych tam dat tyto chrom plech DOTZ DAKAR R15 LIBI SE MI VYDEL JSEM TO NA 120 SKODOVCE NA FORDU FIESTE A JE TO NAREZ.. MATE S TIM NEKDO ZKUSENOSTI TADY JE ODKAZ NA TY PLECH ¨ odkazdotz Diky _ Za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Pěkný kola, ale otázka je jaký pláště tam dát, jak to bude vypadat a hlavně jak je na to auto dáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 NIc protři, ale nejsou to náhodou hliníky? A jak bys vyřešil rozteč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) su to chromove plechace a robi ich original mengels /tusim sa volaju triangular a su aj s gulatymi dierami/ a dotz len okopcil design. na 120 to vyzera dobe /mal som ich aj ja na mojej :)/ ale na fabii eeeeeeee. podla mojho nazoru fuj. Editováno: 21. Březen 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak diky za ohlasy... ale jak rikam videl jsem to i na FORDU FIESTEE A 2 GOLFU A VYPADA TO FAKT PEKNE AE SHANET PODLOZKY NA ZMENU ROZTECE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.