florenc007 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dobrý den, dočetl jsem se, že se montuje do auta speciální tlačítko, které po stisknutí přidá na výkonu. Funguje to tak, že se ŘJ nastaví na 2 programy a my si tímto tlačítkem zvolíme, jakým způsobem chceme, aby naše auto jelo. Dělá to někdo tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak to slyším poprvé. Jdu hledat tlačítko 55/110 Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Myslíš forsáš??? Jako flaška s nitrem pod sedačkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ziadne OT poprosim... Niektori upravcovia umoznuju taketo nieco, vacsinou je to ale na specialnych RJ typu MoTec a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 nemyslis ecu switch?? funguje to tak ze ti nekdo sikovnej udela cip a ten si muzes prepinat se seriovym a nebo si udelas dva cipy jeden lehkky a druhej hardcore a prepnas si mezi temito.... to jsi myslel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Take cosi. V podstate prepinas, ktore mapy si RJ berie. Len neviem, ci origo RJ take nieco umoznuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jde to udělat i do seriové RJ, ale dle mého názoru zbytečná věc(jak blow of na tdi), jelikož je to o kvalitě softu a sešlápnutí plynového pedálu. Já osobně jsem konec sezony 08 jezdil sprinty i běžný provoz na identický soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Kontaktuj člena Cosby, ten by o tom měl něco vědět, kdysi tuším o tom něco psal na Dieselpower fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Dobrý den, dočetl jsem se, že se montuje do auta speciální tlačítko, které po stisknutí přidá na výkonu. Funguje to tak, že se ŘJ nastaví na 2 programy a my si tímto tlačítkem zvolíme, jakým způsobem chceme, aby naše auto jelo. Dělá to někdo tady? Treba dieselpower.cz to dela: http://race.dieselpower.cz/Produkty/ecu-pr...sion-switch.php Editováno: 24. Březen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.