Přejít na obsah

Nosič dveřního agregátu

Mirek09

Doporučené příspěvky

Fabii mám asi 5 měsíců, nejsem tedy 1.majitel. Když jsem auto kupoval, bylo mi sděleno, že před 2 roky někdo do tohoto auta, když stálo na parkovišti, naboural. Trefili to na přední nárazník, pravé přední a zadní dveře. Dneska studuji servisní knížku, kdy je další servisní prohlídka a v zadu té knížky je poznámka od servisu, že byl montován "nosič dveřního agregátu SDA 57C5". S autem se teprve seznamuju, takže vůbec nevím, co to vlastně je. Pokud to nekdo ví, napište, díky moc... :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...
Fabii mám asi 5 měsíců, nejsem tedy 1.majitel. Když jsem auto kupoval, bylo mi sděleno, že před 2 roky někdo do tohoto auta, když stálo na parkovišti, naboural. Trefili to na přední nárazník, pravé přední a zadní dveře. Dneska studuji servisní knížku, kdy je další servisní prohlídka a v zadu té knížky je poznámka od servisu, že byl montován "nosič dveřního agregátu SDA 57C5". S autem se teprve seznamuju, takže vůbec nevím, co to vlastně je. Pokud to nekdo ví, napište, díky moc... :palec2:

To SDA 57C5" je myslím nějaka servisní akce škodovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...