Mirek09 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Fabii mám asi 5 měsíců, nejsem tedy 1.majitel. Když jsem auto kupoval, bylo mi sděleno, že před 2 roky někdo do tohoto auta, když stálo na parkovišti, naboural. Trefili to na přední nárazník, pravé přední a zadní dveře. Dneska studuji servisní knížku, kdy je další servisní prohlídka a v zadu té knížky je poznámka od servisu, že byl montován "nosič dveřního agregátu SDA 57C5". S autem se teprve seznamuju, takže vůbec nevím, co to vlastně je. Pokud to nekdo ví, napište, díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 mohl by to být ten plech, na kterým drží stahovačka el. oken.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 nebo tam zavolej a zeptej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Fabii mám asi 5 měsíců, nejsem tedy 1.majitel. Když jsem auto kupoval, bylo mi sděleno, že před 2 roky někdo do tohoto auta, když stálo na parkovišti, naboural. Trefili to na přední nárazník, pravé přední a zadní dveře. Dneska studuji servisní knížku, kdy je další servisní prohlídka a v zadu té knížky je poznámka od servisu, že byl montován "nosič dveřního agregátu SDA 57C5". S autem se teprve seznamuju, takže vůbec nevím, co to vlastně je. Pokud to nekdo ví, napište, díky moc... To SDA 57C5" je myslím nějaka servisní akce škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.