dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Páč Vorle jako vo mě ani zmínka.. ale já si zvyk .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak az na ni budu mit, tak by mohla byt k sehnani kolem 700tisic ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 slyšeli jste že škodovka od 05/09 nebude dávat rezervy ale nějaký sady na opravu kol? Aby bylo auto lehčí a byly lepší emise NO a já si tam tu sadu chtěl dát i s dřívějším MR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jj. Někde jsem to slyšel Roberte. Ale cena zůstane stejná ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 I když Vorlí bych vlastně měl být spíše rád, že o mě ani zmínka.. klukům si to docela nandal.. ale nezapomeň.. STŘEDA tu sem já !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jak nandal?? co je ve středu?????? btw. teď si navíc za rezervu budeš muset připlatit!!! a to bez prdele!!! já teda osobně vozím v autě i rezervu i sadu na opravu... nevím ani co bych si počal, kdybych píchnul, páč rezervu mám 16" a kola 17" a u mě je bohužel rozdíl nejen v disku, ale i v rozměru pneu to bych měl jako dojezdovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jj. Někde jsem to slyšel Roberte. Ale cena zůstane stejná ne ?? o 2 tisícky menej či ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jak nandal?? co je ve středu?????? Streda je Dádov deň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 vorli: no vím že si budeš připlácet.. ale to neva nápoodbně též vozím obojí.. teda poloobojí.. a ještě k otmu ani ntuším co za pneu nebo disk tam mám A co bych dělal? Jednoduché.. 800105105 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 o 2 tisícky menej či ako Řekl bych o 2 tisíce víc, za tu lepící sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 vorli: no vím že si budeš připlácet.. ale to neva nápoodbně též vozím obojí.. teda poloobojí.. a ještě k otmu ani ntuším co za pneu nebo disk tam mám A co bych dělal? Jednoduché.. 800105105 .. A co když nebudeš mít signál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Pneu v kufru je jistota. Jak při defektu tak při nárazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Přesně tak, navíc argumenty výrobců, že dojde ke snížení spotřeby a emisí, jsou kraviny - dělají z nás akorát blbce. Ač jsem rezervu nikdy - ťuk, ťuk na dřevo - nepotřeboval, jsem rád že tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 A já zase tak trošku to zrušení schvaluju, mít pět kol ja stejnak na hovno, já vidím jako ideálku prodávat auta bez rezervy a používat vždycky jedno plonkový kolo z druhé zady - v zimě letní, v létě zimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak tak Lance. Spotřeba je si myslím nesmysl. Každý jezdí jinak a hodně málo lidí na spotřebu. Snad jen já... Ale rezervu nevyndám i kdyby jí zakázali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 A já zase tak trošku to zrušení schvaluju, mít pět kol ja stejnak na hovno, já vidím jako ideálku prodávat auta bez rezervy a používat vždycky jedno plonkový kolo z druhé zady - v zimě letní, v létě zimní Tak to mám u fabky, přišlo mi zbytečné kupovat další disk navíc. Ale u OII jsem dostal dvě sady kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Brý ránko hajslové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 dobrú noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ty woe Skajo, co ty máš za režim... to mi hlava nebere!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nazdar draci cim jste sundavali dolu ten napis octavia, nekde jse tusim cetl silonem z rybarskeho prutu, a pak technickej benzin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 To víš Pájo, já mám všechno jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 můj nápis půjde taky dolů... zjistil jsem, že se má tendenci odlupovat... takže bude holá řiť! myslím, že to bude sexy! a asi to nechám sundat v servisu, příští středu tam jde Otesánek na přestavbu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Dobré ránko chuligání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 budes davat pryc mriz ? zpet na M1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ondro: tak co? Budeš to mit dnes hotové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.