Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No tak víš jak, ve státní sféře peníze sou a budou pořád, tam se ani nějaká krize neprojeví Ano,Skájo.To neni nic nového...ale viš jak?...aspon klidně spiš že Tě nenapadne zezadu nějaká cizi země Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No tak víš jak, ve státní sféře peníze sou a budou pořád, tam se ani nějaká krize neprojeví Jj, to sedí: - např. na finančních úřadech teď přidávali = vzali peníze z osobního a dali je do tarifu, takže výplata naprosto stejná, ale tarif se zvýšil - a v našem resortu nebyly platy valorizovány již 3 roky, bez ohledu na inflaci a cokoliv dalšího Stačí Ti ty dva příklady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Mišáku: my Tě máme rádi.Kdybys potřeboval překladatele z ruštiny tak mi to řekni-rád se toho ujmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 To neříkám, ale přemýšlej co píšeš... Ruština teď letí, kdybys měl tu zmiňovanou vejšku, měl bych pro tebe místo, takhle max. můžeš učit mě a vezmu to já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jo,jo...to neni nic nového že ruština má budoucnost a třeba segra co dělá vysokou tak zrovna včera řikala že maji plnou třidu a že zájem je velký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ano,Skájo.To neni nic nového...ale viš jak?...aspon klidně spiš že Tě nenapadne zezadu nějaká cizi země No jasný...pokud nás teda v případě konfliktu naši velcí bratři neodevzdají jako obětního beránka...nebylo by to poprvé, co bychom měli špičkovou obranu a vzdali se bez boje...ono my lezem každýmu do zadku, ale otázk je, jestli by se nám to vůbe vrátilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 - např. na finančních úřadech teď přidávali = vzali peníze z osobního a dali je do tarifu, takže výplata naprosto stejná, ale tarif se zvýšil Njn, to beru, ale zase na druhou stranu tak jako na tom úřadě by se u žádnýho soukromníka nikdy neměli. A to nemyslím špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jo,jo...to neni nic nového že ruština má budoucnost a třeba segra co dělá vysokou tak zrovna včera řikala že maji plnou třidu a že zájem je velký. To se říká už spoustu let, zatím ten boom nějak nepřišel, ale třeba přijde s krizí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Njn, to beru, ale zase na druhou stranu tak jako na tom úřadě by se u žádnýho soukromníka nikdy neměli. A to nemyslím špatně Zkusils to ? Je to člověk, který už má 30 let po škole a vyzkoušel i bývalé státní podniky, soukromé firmy a nakonec státní správu, takže bych to tak nebagatelizoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Je to člověk, který už má 30 let po škole a vyzkoušel i bývalé státní podniky, soukromé firmy a nakonec státní správu, takže bych to tak nebagatelizoval. No tak kdyby to bylo tak špatný, tak by v té státní správě nezkončil, nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Když chtěl odborně růst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 - a v našem resortu nebyly platy valorizovány již 3 roky, bez ohledu na inflaci a cokoliv dalšíhoStačí Ti ty dva příklady ? A v zdravotníctve u nás sa tiež nevalorizovali a čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Nemíchej tu ještě republiky, envím jakou jste měli infalci a další věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dneska jsem byl na kontrole u doktora a při odjezdu domů na velké křižovatce koukám a nevěřim svym očim..snad 20 dopravních policistu se učilo zacházet s tim černo bílym klackem...ty woe!!! A já to vůbec neovládám takže jako naschval jsem měl před sebou prázdnou silnici a řitil se naproti tomu regulirovčiku...Ty krávo!!! Potil jsem se i na zadku...ale zvladl jsem to i když jsem měl měl bobky že pojedu v moment když mám stát...chtěl jsem otevřit okynko a udělat milej ksicht na jednu ženu aby mě s tim pomohla ale ustál jsem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ty woe tak to sme na tom stejně. Na mě by musel zavolat Jeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Šak to je jednoduché, nechápem čo na tom neviete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 No ale fakt...jak jsou na tom ostatní? Prostě se to strašně málo použivá a já to fakt umim jenom podle toho mavání ale z druhé ruky kde neni ten černo bilý klacek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 a títo majú vodičáky... :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 a títo majú vodičáky... :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 no a nemám pravdu? potom aby neboli nehody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 no a nemám pravdu? potom aby neboli nehody V tom to neni Mároš!!! Neblázni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Dnes taky podepsáno přidání, něco kolem 4% , ale vzali to prej z peněz na odměny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Když to ten dopravák opravdu umí, tak nepotřebujete vědět a poznáte kdy máte jed. On vám ukáže, ale nesmí to být kopyto, které dělá nevýrazné pohyby. Jinak je jasné, že to mnoho lidí neovládá, když se s tím setkají jednou dvakrát za život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Lancelot: souhlasím protože tomu dopravákovi jde taky o život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 a viete aj križovatky keď sú vypnuté semafóry? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.