TeeBee008 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Nazdrar vsetci ! Dnes sa montoval alarm MagiCar M871A a tempomat... Mam 2 problemy 1. ked sa skoncilo s montazou, tak sa rozsvietila kontrolka ASR a svieti v kuse (baterka bola cca 2hodiny odpojena) 2. nefunguje tempomat, ostatne funckie idu ako smerovky, svetla (je mozne, ze treba to naprogramovat???) Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KingTom Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ano, jednoznacne ti to treba naprogramovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 pokud svítí ASRněkde je něco špatně - i po odpojení baterie by mělo zhasnout tempoat se musí aktivovat VAGem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 teraz ako dalej ? tempomat je naprogramovany a funguje, len cez pocitac ho nevedel otestovat... asr vymazal ale asi o 5km sa mi znovu rozsvietil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ak sa rozsvietil, tak treba pozriet VAGom, aku chybu pise. Takto je to hadanie z krystalovej gule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Takze je zle osadeny volant...pokazeny slimak. Hladam slimak na moje auto! (Octavia Comby 2004 tdi 81kw abs/asr) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 slimák je kroužek (snímač úhlu řízení) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ano, nenajde nulovu polohu volantu... ma niekto podobne skusenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 jestli by to nechtělo udělat základní nastavení co ti píše VAG za chybu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) "Snímač uhlu řízení - defektní" je mozne, ze zle sa daval volant spat ? a pokazil sa slimak ? Editováno: 6. Duben 2009, autor: TeeBee008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 mne sa zdá ze pokial ho rozoberes a znova poskladas tak to musís aktivovat. A to tak ze za jazdy das plný raid do lava spravís kolecko potom zas do prava a malo by to fičat. Moc si to nepametam pre dvoma rokmi som videl jedneho technika v seate ako to robil na leone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Nic nepomoze...ako dalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 dělal jsi základní nastavení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ano robilo sa... je mozne ze zle som osadil volant a cievka sa pretrhla, musim to vediet aby som nekupil zbytocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 a podařilo se udělat ? (základní nastavení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 základní nastavení u OI?Nikdy jsem nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 ...uz, neviem kde mam hlavu... este raz, montoval som si tempomat, odpojil som baterku, dal som dole volant, odmontoval povodnu packu smeroviek, dal som novy s tempomatom a cele poskladal... v navode nebolo nic pisane ako presne treba dat spat volant, tak som dal len na oko... odvtedy mi svieti ASR a ABS cez program mi pise "Snímač uhlu řízení - defektní" chybu vymazem, a objavi sa znovu... je mozne ked som kladal alebo kedze nedal som presne volant, tak sa poskodila cievka, pripadne pretrhol som to ? ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 základní nastavení u OI?Nikdy jsem nedělal Nedokazu odpovedet, Cosby, ale dokazes KRASNE mast soupere, vlastne pritele! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 když píše že je defektní tak to znamená že je zničen jestli máš volant při jízdě na rovno a abs píše defekt kroužku tak jsi jej zničil jestli se ptáš jak tak to nevím - leda že bys s ním točil dokud tam nebyl volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 OI je základní nastavení kroužku nedělá,u OII ano.kroužek na OI jinak dobrý mám doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 15. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ano je to znicene...uz to viem na 100% teraz otazka ako mam hladat nahradu je to jedno,ze z akeho typu alebo staci len oznacenie ? skoda to ma "1jo 959 654 ag" stoji to take peniaze, ze hambim sa aj napisat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 základ. nastavení se může dělat i u OI ale pokud je vše v pořádku tak se nastaví samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) kup starší použitý funkční díl třeba na Aukro atd. Editováno: 16. Duben 2009, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekM Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Už jsi to vyřešil? Mě se moc nezdá, že by byl kroužek defektní, jestli se ti to rozsvítilo hned po otočení klíčku, když si všechno dal dohromady. Mě to připadá, že si někde poškodil kabely ke kroužku. Takže bych překontroloval nejdřív ty. Je tam zem, 15tka, 30tka, a CAN. Ještě se můžeš podívat do bloku měřených hodnot v brzdách, tak by si mohl najít dvě důležité věci, to jestli je kroužek na CANu a jakou ukazuje hodnotu natočení. Jinak se základní nastavení u podvolantového modulu dělá. Ale taky si mohl kroužek opravdu nějak odpravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Takze, cievka je vymenena... s "novou" uz komunikuje ASR uz nesvieti, ale zatial na ESP tlacitko nereaguje zapinanie/vypinanie... ABS stale svieti ale uz mi aspon komunikuje... uz zmazala sa chyba "Snímač uhlu řízení - defektní" ako sa kalibruje mate skusenosti alebo neako poradit s kalibrovanim...? Po 1.5 hodine som musel dat pauzu lebo uz som nevedel ako dalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.