robzab Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Mam Oktu kratce, takze jsem jeste mycku nenavstivil. Nicmene me vrta hlavou stresni antena - mam zklapeci. V origo manualu k vozu pisou, ze pro pouziti mycky staci zklopit, ale neutahovat, takze jen volne. Me to prijde divny, protoze kdyz pojedou kartace, tak si myslim, ze antenu naberou a zlomi nebo jinak poskodi. Ja osobne bych ji kdyz uz zklopil, tak i utahl? Ale mozna je to blbost... Jake s tim mate zkusenosti nebo doporuceni? Predem dikec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 sklopim,utahnu a ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Mam taky dejem, že v návodu píšou, že se nemé utahovat . Jinač auto myju zásadně ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 sklopim,utahnu a ok postupuju stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 staci sklopit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Do myčky nejezdim, ale co jsem dřív jezdil, sklopit a utáhnout, i přesto mi na OMW myčka anténku zlomila a visela jen na kousíčku té bužírky co je okolo tyčky. Zašel jsem na pokladnu, paní povídala, že to řešit nebude, že škoda nepřesahuje 3000, tak jsem ji kamenoval, že teda ne, takhle lehce se z toho nevyvlíkne, napsal se nějakej papír co tam měli a oprava v servise, zaplacena obratem pojišťovnou Generalli co mají. Měl jsem to udělat rozpočtem nebo jak se tomu povídá, ale to jsem měl octu krátce a nevěděl, že se dá koupit jen ten zlomenej konec za pár korun, oprava čili výměna vyšla tuším něco málo přes 2000 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Proto se nemá dotahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jinak jde bez problému nechat v horní poloze a kartáč tomu nic neudělá, jednou jsem viděl octu přede mnou jak to borec neřešil a valil jsem bulvy, jak se jen malinko ohla jak od větru a nic, tak jsem to zkusil taky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nic netreba sklapat a ani povolovat. Behnut do mycky a nechat umyvat auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No tak to bych neřek. Kamarád zajel do myčky a zapoměl na anténu. Kartáč ji ulomil. No to by nebylo to nejhorší - jenže se ulomila v závitu a asi tak 1mm pod úrovní , takže nejde ten kousek ničím vytočit ven. Prý ji měl venku a v závitu šla lehko, tak bude muset navrtat ten zbytek a zkusit ho vytočit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak dobře, byla už stará, tak to nevydržela - holt únava materiálu, za pár korun seženeš v Baumarktu novou jen tu vrchní část, s tím bych si hlavu nelámal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat jak se dá anténa na octavii sklopit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Pred faceliftom nejde sklopit. Po facelifte ide sklopit-povolit a sklopit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 tak jsem vcera taky zajel na mycku, snad asi poprve jsem sklopil antenu a samozrejme ji mam zlomenou... to by kurwa nasralo, samo, ze omv mycka... ten vysousec mi ji zlomil, muselo se to tam nejak zahaknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.