Přejít na obsah

Stresni antena vs. mycka

robzab

Doporučené příspěvky

Mam Oktu kratce, takze jsem jeste mycku nenavstivil. Nicmene me vrta hlavou stresni antena - mam zklapeci.

V origo manualu k vozu pisou, ze pro pouziti mycky staci zklopit, ale neutahovat, takze jen volne.

Me to prijde divny, protoze kdyz pojedou kartace, tak si myslim, ze antenu naberou a zlomi nebo jinak poskodi.

Ja osobne bych ji kdyz uz zklopil, tak i utahl? Ale mozna je to blbost... :help:

Jake s tim mate zkusenosti nebo doporuceni? Predem dikec. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do myčky nejezdim, ale co jsem dřív jezdil, sklopit a utáhnout,

i přesto mi na OMW myčka anténku zlomila a visela jen na kousíčku té bužírky co je okolo tyčky. Zašel jsem na pokladnu, paní povídala, že to řešit nebude, že škoda nepřesahuje 3000, tak jsem ji kamenoval, že teda ne, takhle lehce se z toho nevyvlíkne, napsal se nějakej papír co tam měli a oprava v servise, zaplacena obratem pojišťovnou Generalli co mají. Měl jsem to udělat rozpočtem nebo jak se tomu povídá, ale to jsem měl octu krátce a nevěděl, že se dá koupit jen ten zlomenej konec za pár korun, oprava čili výměna vyšla tuším něco málo přes 2000 ...

Odkaz ke komentáři

No tak to bych neřek. Kamarád zajel do myčky a zapoměl na anténu. Kartáč ji ulomil. No to by nebylo to nejhorší - jenže se ulomila v závitu a asi tak 1mm pod úrovní :prc: , takže nejde ten kousek ničím vytočit ven. Prý ji měl venku a v závitu šla lehko, tak bude muset navrtat ten zbytek a zkusit ho vytočit...

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...