Publikováno Březen 31, 200916 r Prosím o radu, Mám O1 motor 1,6 75 kW. Zjistil jsmem, že při prudkém přidání plynu dochází někde v horní části motoru k přisátí nebo úniku vzduchu. Je to tykový syčivý zvuk. Je to normální? Motor se chová při jídě celkem normálně.
Březen 31, 200916 r Ahoj, presne toto se u me projevuje tez, a uz delsi dobu a nejen u me. Mam 75kW AVU. Dalsi info tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=899781 Krome toho mam dalsi problemy, ktere s tim mozna souvisi. Viz uvedene tema. Jako posledni jsem vymenil veskere tesneni na sani a tez tu tlustou hadici a problemy pretrvavaji. Tez tesneni na vsech vstrikach jsem vymenil. Uz jsem vymenil polovinu auta a ne a ne to rozlousknout. Jako dalsi se chystam na klapku, prestoze je cista a podle vagu ok vcetne namerenych hodnot. Mas nejake dalsi problemy nebo ti jen vadi to syknuti? Preju zdar a napis jak pokracujes... j. Upraveno Březen 31, 200916 r od Joshua
Březen 31, 200916 r Autor Zatím další problémy nemám. Jen to syknutí. Je to přesně na tom místě co je na fotce v tvém odkazu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.