SeatJim Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Nemáte pls někdo grafy průběhu výkonu pro 77,85,96, 110kw? thx to all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 mám 96 ale chiple. a ty to chceš předpokládám v sérii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zatial som nasiel iba tento motor 77 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 (editace) přesně tak, bud zadavám blbej dotaz do googlu, nebo to nemůžu najit hledal jsem na skoda-auto, ale tam maji jen 74kw PD, zkoušel jsem stáhnout manuál k superbu jenze tam jsou jen hodnoty právě, že mám tam nadopováno a zajimá mě srovnání průběhu např já na toledu, to mám v chytré knížce ale jen 66, 81 Editováno: 3. Duben 2009, autor: SeatJim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Co stránky škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Koukni na Cimbu.cz Tam nejaky grafy urcite najdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 mno něco tam ale já bych radši jen solo, tady je aj s upravou právě že mám mít ted 104,9kw a 272Nm tak lovím grafy na porovnání s tím svým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.