Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

neviete co to moze byt , raz za cas auto trhne a blikne kontrolka motora

na vag a zvazok.

• Autor

aky zvazok ?

kabelový svazek, zkoukni jestli je rozmotaný???

najdeš ho po otevření přední haupny na pravé straně

Upraveno od Standis

• Autor

diky za radu len neviem co je to haupna a ma byt rozmotany alebo nie ?

• Autor

tak vag ukazal problem s lambda sondou je to mozne ze to sposobuje to trhnutie ?

Je :feve: to možné...ano ;)

tak vag ukazal problem s lambda sondou je to mozne ze to sposobuje to trhnutie ?

možné to je, páč jednotka pokud není něco v pořádku (např.s lambdou), tak aby nedošlo ke zničení katalyzátoru vlivem nespálené směsi, tak odpojuje vstřiky a to je to trhnutí

Skus vymenit lambdu...mne to tiež robilo..vymenil som ich a je to oki...ale nemusia to byt len lambdy... ;):feve:

Skus kupit v Petersone/ Boosh/, tam je celkom oki kvalita aj cena...Ale žiadne univerzalky... ;):feve:

• Autor

len teraz neviem ktoru vymenit su sice dve nie ? na 1,4 50kw a ak kupit je jedno ci pred kat. alebo za ?

• 6 měsíců později...
  • Autor

takze zacat s vymenou lambdy za katalyzatorom co mi poradite ?

Ja byť tebou tak vyskúšam vymeniť najprv sviečky.Kludne to môže robiť sviečka alebo vstrek. Máš chyby ktoré našiel VAG? Hod sem čísla.

Ja byť tebou tak vyskúšam vymeniť najprv sviečky.Kludne to môže robiť sviečka alebo vstrek. Máš chyby ktoré našiel VAG? Hod sem čísla.

Nazdar ja sa pripajam k tejto teme lebo mam tiež podozrenie na lambdu. Mam oktavku 1,6MPi 2005 80000 a natrvalo sa mi rozsvietila žlta kontrolka system vyfukových plynov.CHcem sa spytať tato porucha mi sama nezmizne? totišto na Fabii sa mi stalo to iste ale na druhy deň zavada zhasla až po čase mi v servise povedali čo to bolo.Niekde som sa dočital že po čase ak porucha nepretrvava tak to zmizne ale zas inde som sa dočital že s tym musim isť na VAG a tam mi to zmaže respektive povie čo je vadne.

• Autor

vag - bez chyby momentalne ale pred pol rokom hlasil nejaku lambdu lenze uz neviem aku a sviecky som tiez vymenil a stale bez zmeny

Môže to robiť vstrek,konektor aj lišta.Stále ti to robí?Stiahni si na nete DP a pomeraj tie lambdy. Začni od jednoduchšíš vecí.

Niektore kontrolky po čase zhasnú ale závada ostane v pamäti zapísana.Je lepšie to prečítať problém môže byť vážny a škoda zničiť kat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.