Přejít na obsah

obcasne trhnutie s kontrolkou motora


Peteri

Doporučené příspěvky

tak vag ukazal problem s lambda sondou je to mozne ze to sposobuje to trhnutie ?

možné to je, páč jednotka pokud není něco v pořádku (např.s lambdou), tak aby nedošlo ke zničení katalyzátoru vlivem nespálené směsi, tak odpojuje vstřiky a to je to trhnutí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
Ja byť tebou tak vyskúšam vymeniť najprv sviečky.Kludne to môže robiť sviečka alebo vstrek. Máš chyby ktoré našiel VAG? Hod sem čísla.

Nazdar ja sa pripajam k tejto teme lebo mam tiež podozrenie na lambdu. Mam oktavku 1,6MPi 2005 80000 a natrvalo sa mi rozsvietila žlta kontrolka system vyfukových plynov.CHcem sa spytať tato porucha mi sama nezmizne? totišto na Fabii sa mi stalo to iste ale na druhy deň zavada zhasla až po čase mi v servise povedali čo to bolo.Niekde som sa dočital že po čase ak porucha nepretrvava tak to zmizne ale zas inde som sa dočital že s tym musim isť na VAG a tam mi to zmaže respektive povie čo je vadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Môže to robiť vstrek,konektor aj lišta.Stále ti to robí?Stiahni si na nete DP a pomeraj tie lambdy. Začni od jednoduchšíš vecí.

Niektore kontrolky po čase zhasnú ale závada ostane v pamäti zapísana.Je lepšie to prečítať problém môže byť vážny a škoda zničiť kat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...