yockey Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 poradte čo mam robit, kotuče maju cca 21mm, zo strany od motora su ,,zvlnene" mam ich dat stočit alebo vymenit , poprosim vaše nazory a skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Pokud po stočení budou mít víc jak min. tloušťku tak je stoč..pokud ne vyměň.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Vyměnit, jednou jsem si nechal stočít kotouče a není to ono, teď jedině nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Stacal som aj ja a doteraz bez problemov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ja bych vymenil okamzite za nove, setrit par stovek a pak se rozbit to neni dobry napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 pokud kotouče stočíš a mají ještě potřebnou sílu tak není žádnej problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 tak vyskušam ich teda dat stočit a ak budu mat po stočení viac ako 19mm tak ich naham, bolo by ich škoda vyhodit dierkovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Pokud se kotouče zkroutí, měly by se vyměnit a ne ztáčet a to z důvodu, že až se po ztočení zahřejou, meteriál se teplem rozpíná nerovnoměrně a samozřejmě, že v místech nejmenšího odporu tj. tenčí místo po ztočení, se vyboulí znova, ne-li víc, tudíž to nemá smysl, i když praxe hovoří asi jinak, netvrdim, že je to nemožný, ale nešel bych do toho, jinak ty tvoje už chvíli jetý jsou, normálně by ještě chvilku vydržely, ale kup nový, opatrně zajeď a užívej nový bez obav ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Přesně toto se mi stalo a proto teď jedine nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Ono není stočit jako stočit. Samozřejmě já bych je stočil. Dělá mi to můj super kamarád soustružník. On s toho nemá nikdy radost protože piliny z kotoučů na rybinách soustruhu -to je nepříjenmná věc. Upne do univerzálky, obrobí obě strany a nakonec lízne vnitřní dosedací plochu. Pak není nikdy problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Ono není stočit jako stočit. Samozřejmě já bych je stočil. Dělá mi to můj super kamarád soustružník. On s toho nemá nikdy radost protože piliny z kotoučů na rybinách soustruhu -to je nepříjenmná věc. Upne do univerzálky, obrobí obě strany a nakonec lízne vnitřní dosedací plochu. Pak není nikdy problém. ako mysliš neni stočit ako stočit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Když se ti kotoč zvlní, byva to přhřátín, ne a potom to místo je už narušené. Necháš to pösoustružit, ale ono se ti přehřeje a zvlní znova v tom samém místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Vyskusaj najprv stocit a potom ak sa zvlnia znova, kupis nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No jo, zaleží kolik dá za stočení, u nás chtěli 250 za ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ja by som dal nove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ja som to mal za 10 Eur obidva, aj s odsrobovanim a nahodenim na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_b Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Ja som to mal za 10 Eur obidva, aj s odsrobovanim a nahodenim na auto. Ahoj, kdy je treba vymenit kotouce? Ja mam na zadnich vykousnute z te hmoty cca 3 mm a nevim jestli to je jeste good nebo ne. Budu muset menit desticky tak nevim jestli mam rovnou vymenit i kotouce nebo ne... Specha... Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Vymen oboje, budes mit klid S tim stacenim to je fakt, jestli se kotouc posral jednou, staceni uz ho moc nezachrani, jen mu bude zase chvili trvat, nez se pokrouti, ale pokrouti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Mo ja ted mam stocene kotouce jak u Fabky tak Octy a bez problemu - mam tu chlapka ktery to dela za 200 par. Jeste je zajizdim na Fabce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 NECHAL SEM SI STOČIT KOTOUČE A BYLA TO TRAGÉDIE UŽ BYCH TO NJKDY NEUDĚLAL. KDYŽ JE TO DOBRÝ SOUSTRUŽNÍK, TAK SE TO DÁ STOČIT, ALE JAK TO MÁ ČLOVĚK PŘEDEM VĚDĚT JESTLI JE DOBRÝ NEBO NE. TAK ŽE V MÉM PŘÍPADĚ.......JEDINĚ NOVÉ A JE KLID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) NECHAL SEM SI STOČIT KOTOUČE A BYLA TO TRAGÉDIE UŽ BYCH TO NJKDY NEUDĚLAL.KDYŽ JE TO DOBRÝ SOUSTRUŽNÍK, TAK SE TO DÁ STOČIT, ALE JAK TO MÁ ČLOVĚK PŘEDEM VĚDĚT JESTLI JE DOBRÝ NEBO NE. TAK ŽE V MÉM PŘÍPADĚ.......JEDINĚ NOVÉ A JE KLID. Ako hovoris. Zalezi na zrucnosti kazdeho súdruha. Ked to niekto prehreje, ohne a zvlni uz na mašine, tak to radsej nove... S brzdovym kotucom sa treba pohrat pri stacani... Editováno: 22. Duben 2009, autor: Eresto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Taky jsem je měl stočené, snad dokonce 2x ... a jezdil jsem na tom skoro rok... pak jsem koupil nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 sjedu pneu - koupím nové, sjedu kotouče - nesoustružím - koupím nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 25. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 nakoniec som kopil nove feroda kotuče aj platničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 nakoniec som kopil nove feroda kotuče aj platničky táák a teď je ještě dobře zajeď a hodně šťastných km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.